Semineu Belvedere nuc – cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF3020-EU pret si specificatii tehnice

     Semineu Belvedere nuc – cu focar electric 3D Dimplex DF3020-EU cu efect de flacara reala, de culoare alb, se deosebeste prin rafinament si face parte din colectia de seminee electrice moderne. Brand-ul Dimplex este lider pe piata in solutii de incalzire si racire inovatoare. Folosesc materiale de cea mai buna calitate prelucrate la standarde inalte. Focarul 3D Dimplex DF3020-EU din fonta, are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Acest model are manta din lemn masiv de nuc tratat, ce asigura o rezistenta sporita la umiditate si variatii de temperatura si focar electric 3D Dimplex DF3020-EU. Mantaua Belvedere impresionează prin liniile elegante ale stilului clasic, prin noblețea lemnului masiv din care este scluptata dar si prin ceea ce vrea sa exprime. Liniile sclupturale au un aspect auster, cu dimensiuni generoase de bun gust, aproape moderne. Acest model este un ansamblu complet de semineu clasic ce se adresează celor care vor sa facă o diferența prin aranjarea interiorului căminului intr-un mod cu adevărat special, sa își transforme casa intr-un loc de basm, care sa exprime eleganta si confort in același timp. Acest semineu de lux are rolul sa amenajeze o încăpere intr-un mod armonios îmbinând funcționalitatea, confortul si rafinamentul estetic. Acest model se recomanda doar pentru interioare spațioase, largi, unde modelele impresionante si elegante pot fi admirate in toata splendoarea lor. Belvedere dispune de o tehnologie avansata ce inglobeaza un numar mare de functii inteligente (Opti Flame, Multifire, Real Logs, Led Logs, Brick Effect, Puri Fire), toate acestea avand rolul de a creea impresia unui foc natural, aceasta avand o miscare naturala. Semineul Belvedere prezinta un efectul de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un ecran tip plasma de inalta definitie si a unui sistem de proiectie 3D.
Logo Opti-V busteni     Semineul cu focar electric 3D cu dimensiune ecran flacara de 30 de inchi, are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus avem posibilitatea de a controla gradul de luminozitate din interiorul semineului precum si viteza de miscare a flacarii. Bustenii au aspect de lemn ars in mod natural. Lemnele care se afla in interiorul semineului Belvedere sunt fabricate dupa un mulaj de bustean natural ars pentru a oferi o imagine cat se poate de naturala. Au dimensiuni si aspect asemanator cu cel al lemnelor arse in mod natural in semineele traditionale. 
Semineu Belvedere nuc - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF3020-EU cu sunet    In plus lemnele focarului au leduri incorporate in interior pe toata suprafata. Busteni isi schimba automat intensitatea luminoasa alternativ pe anumite portiuni pentru a se crea fidel imaginea jarului care palpaie in foc. Acest model fiind singurul semineu electric cu adevarat 3D prin tehnologia cu led-uri incorporate in lemne. 
Efectul Multifire specific acestui model, este o tehnologie patentata Dimplex care face posibila redarea aspectului de flacara naturala in profunzime. Acesta este cel mai avansat si convingator efect de flacara disponibil la un semineu electric. Pentru un aspect realist acest semineu electric are in interior efect de caramida, Brick effect. Astfel se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semineu autentic pe lemne. Acest model are atasat un dispozitiv de sunet care completeaza imaginea lemnelor arzand. Sunetul functioneaza independent fata de celelalte functii ale semineului si are 3 trepte reglabile de volum, Low/Medium/High.

     Semineul Belvedere are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Deci semineul 3D Dimplex Optiflame poate fi folosit pe tot parcursul anului cu sau fara caldura. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe semineu sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Telecomanda semineului are functiile de pornit/oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D. 

     Acest model de focar electric 3D Dimplex Optiflame are incorporat un purificator de aer pentru a filtra aerul din incapere. Acest filtru retine toate particulele de praf, polen si alti alergeni din incapere si ofera un mediu mai sanatos. Filtrul lavabil se scoate cu usurinta si se clateste cu apa pentru a indeparta particulele acumulate. Panoul de comanda manual se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D. Prin conectare la o priza normala de 220 V, semineul electric ofera in cateva momente  atmosfera romantica  specifica unui semineu pe lemne. In plus focarul semineului electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire. Semineul Belvedere este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Din punct de vedere energetic are un consum destul de redus, cu un consum de doar 150/W pentru efectul de flacara, iar aeroterma cu o treapta de reglare a caldurii foloseste o putere de 1800 W/h. Cu o putere maxima de 2,2 kW, semineul Belvedere poate incalzi o suprafata de pana la 37 mp, echivalentul unui volum de 110 mc. Acest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Dimensiunile aparatului sunt de: (IxLxA) cm 114,5 x 131 x 43 si o greutate de 143 Kg. Semineul Belvedere reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs ce imbina stilul retro cu dotarile moderne actuale.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Semineu Belvedere alb - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF3020-EU cu sunet