Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 pret si specificatii tehnice

     Whirlpool este un producător care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar seria sa de mașini de spălat vase merită toată atenția. Modelele au un raport calitate-preț foarte bun, fiind potrivite pentru toate buzunarele. Tocmai de aceea o mașină de spălat vase, modernă, de ultimă generație, este extrem de importantă în orice casă. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control electronic dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă, iar panoul de control fiind plasat pe muchia superioară a ușii. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si etapa spalarii in curs. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata pana la maxim 12 h.

     Aparatul avand dimensiunile de 82 x 59,5 x 57 cm se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 14 (seturi) se adreseaza familiilor de 3-4 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie.

     Datorită motorului cu presiune variabilă Flexipower şi datorită Sensor System, senzorul de turbiditate inteligent, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. In plus acest model este dotat cu tehnologia Al 6-lea Simt, prezenta de altfel la toate modelele acestui brand celebru. Rolul sau este de a economisi apa, energie electrica si timp, adaptand cantitatea de resurse la numarul vaselor murdare din interiorul cuvei, cu ajutorul senzorilor inteligenti care pot cantari vasele din cos. In acest mod, masina consuma mai putina energie, mai putina apa, iar programul sau este mai scurt.

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 8 programe de spălare cu 4 nivele de temperaturi de spalare: Eco 50°C, Express, Intensiv 70°C, Prewash, Pahare, Daily 60°C, Overnight, Power Clean. Vei gasi astfel un program automat, un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 70°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus) si o spalare normala. Programul prespalare, este ideal pentru a fi utilizat inainte de inceperea ciclului de spalare propriu-zis. Tehnologia inovatoare Power Clean elimina nevoia de a inmuia si freca oalele si tigaile, oferind rezultate excelente chiar si la temperaturi joase. In trecut, oamenii erau nevoiti sa le clateasca putin inainte de a le introduce in masina de spalat vase pentru a se asigura astfel ca urmele de murdarie vor fi complet indepartate, insa in prezent, datorita tehnologiilor Al 6-lea Simt si Power Clean nu mai este necesar lucrul acesta, deoarece presiunea ridicata a jeturilor de apa reuseste sa curete toate reziduurile de mancare de pe oale si tigai, fara consum aditional de apa. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau) si optiune multizone.

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele doua nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus de curent electric.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 0,93 kWh, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual este de 265 kWh iar cel de apa este de 2520 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 46 dB

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta:Verifica pret redus

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 6th Sense, 60 cm