Statie de calcat Bosch TDS4545 pret si specificatii tehnice

        Raman la parerea ca daca iti doresti un dispozitiv electronic performant care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Bosh. Specialistii germani de la Bosh au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca statia de calcat cu aburi Bosch TDS4545 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun.

       Am testat statia de calcat cu aburi Bosch TDS4545 deja de 2 saptamani si pot spune ca este exact ceea ce imi doream, un dispozitiv performant cu care nu trebuie sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc pentru a scoate cutele de pe haine.

      Panoul de comanda activeaza optiunile si parametrii de functionare prin atingere (touch-control), un mod relativ comod dar si usor de urmarit datorita sistemului de semnalzare cu becuri LED cu care este prevazuta.

       Talpa ceramica Glissee se pozitioneaza perfect pe suprafata de lucru si imprima hainelor temperatura necesara cat sa nu arda tesatura oferind un maxim de performanta atat din punct de vedere al temperaturii de lucru cat si al sistemului cu aburi. 

       Statia de calcat Bosh are o putere de lucru de 2400 W avand in componenta si un rezervor de apa destul de generos de 1.3 litri. Presiunea exercitata la interiorul instalatiei de functionare de 6 bar pune in miscare un jet de abur de 230 g/min cat sa strabata intreaga suprafata de lucru. Debitul de abur poate fi variat in intervalul 120 g/min si 230 g/min iar activand modul ECO vei obtine un consum minim de energie din partea aparatului de calcat. Rezervorul este unul detasabil, astfel ca la incarcarea din nou cu apa nu va trebui sa deplasezi si statia de calcat.

       Sistemul i-Temp Advanced ofera combinatia optima de temperatura si abur pentru o calcare rapida si in siguranta a tuturor tipurilor de tesaturi. In cazul in care uiti fierul de calcat in priza acesta se opreste automat dupa mai multe minute de inactivitate prevenind astfel accidentele.

        Talpa din ceramica este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura.

        Sistemul de deconectare automata Secure opreste automat functionarea acestuia in momentul in care statie nu mai este folosita o perioada de timp reusind fiind un factor important pentru a face economie la energie dar si din punct de vedere al sigurantei.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Statie de calcat Bosch TDS4545,2400 W, Rezervor detasabil 1.3 l, 6 bari, 250 g/min, TouchControl Display, Auto shut-off, Alb/Negru