Scaun de birou ergonomic Kring Ergo design unic si comod

       Excelent daca lucrezi la birou sau de acasa, cu noul scaun de birou ergonomic Kring Ergo nu vei mai avea probleme cu durerile de spate deoarece acesta ofera un nivel sporit de confort atat pentru zona de spate cat si sezut. Spatarul ia forma spatelui tau acordand o atentie sporita coloanei vertebrale pentru a elimina astfel punctele de presiune ale discului vertebral ce conduc deseori spre dureri de spate. 

      Suportul lombar este format din doua rame cu structura din otel inoxidabil, acoperite cu piele ecologica. Materialul de suprafata este matlasat cu un burete mai dur, care ofera un grad de confort ridicat pentru spate. Pozitionarea suportului lombar, impreuna cu posibilitatea de a fi reglat in functie de dorinte, permite gasirea pozitiei perfecte pentru utilizator. In plus, forma ramelor urmeaza curbura anatomica a coloanei si elimina astfel punctele de presiune ale discului vertebral ce conduc deseori spre dureri de spate. 

      Scaunul de birou ergonomic Kring Ergo prezinta mai multe avantaje in ceea ce priveste comofortul, acesta avand multe  elemente din burete tapitat care aparent ii sporesc gradul de comfort prin faptul ca este mai moale. Sezutul este prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring WiFI are un design unic, format din doua suporturi cu burete tapitate care urmeaza forma spatelui si a coloanei vertebrale. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Tetiera este confortabila si ajustabila pe inaltime iar bratele fixe asigura confortul dorit.

     Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control.  Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Piciorul este rezistent si are forma de stea, iar rotitele sunt mobile, silentioase, nu zgarie parchetul si se pot roti 360 de grade.

    Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 20 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 120 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Ergo este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Ergo, Piele Ecologica, cu suport lombar si tetiera, Negru