Scaun de birou ergonomic Kring Fit design unic si comod

      Scaunul de birou ergonomic Kring Fit este o alegere de bun gust pentru biroul tau de lucru, nu ocupa mult spatiu si ofera in acelasi timp o pozitie corecta pentru corp astfel incat dupa mai mult de 8 ore de stat incontinuu la lucru sa nu ai probleme cu spatele. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. 

Scaun de birou ergonomic Kring Fit, Mesh Negru

     Scaunul  este confectionat din piele sintetica si microfibre rezistente la tensiune si frecare, cu o baza de metal cromata. rodusul este predat ca fiind in cutie in stare demontata. In interiorul cutiei se gasesc materiale necesare si ghidul pentru asamblare.

     Daca vechiul scaun avea mai multe elemente din burete si aparent era mult mai moale, pot spune ca modelul acesta ofera mai mult confort in timp deoarece odata ce te asezi pe el nu se lasa ca si cum te-ai afunda in jos, iar asta imi place. Spatarul ia forma corecta astfel ca daca vrei sa te sprijini cu toata forma spatelui, experienta este una relaxanta si iti da un semntiment de buna dispozitie. Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate, realizat special in acest scop, rezistent si gros, iar buretele pentru sezut este de rezistenta mare si de durata.

    Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

      Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din lastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 10.7 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Fit este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Fit, Mesh Negru