Televizor LED Star-Light 50DM4000 imagini expresive la un pret accesibil

       Star-Light 50DM4000 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv multimedia TV care sa ofere o imagine buna la rezolutii Full HD,  pe un ecran generos de 127 cm, totul la un pret mai mult decat accesibil. Deasemenea alt lucru care mi-a placut la acest model sunt dimeniunile acestuia care nu il fac sa para subtire, finut si elegant, fiind perfect pentru orice living.

       Instalarea acestuia nu este un procedeu complicat, astfel ca odata ce a primit semnalul tv, il poate lua fie prin cablu coaxial (cel de la operatorul de cablu tv) sau prin antena, acolo unde exista si semnal analogic, va functiona fara probleme. Meniul poate fi configurat si in limba romana, iar toate celelalte modificari de culoare, contrast si luminozitate pot fi facute cu ajutorul telecomenzii.

       Imaginile sunt destul de clare, mai ales ca beneficiaza de aportul rezolutiei Full HD. Chiar si in conditii de lumina puternica culorile si umbrele pot fi distinse cu usurinta, oferind totodata un unghi de vizualizare extins pana la 178 de grade.

       Pentru cei care iubesc sportul sau filmele de actiune timpul de raspuns in frecventa este o caracteristica care nu ar trebui sa scape din vizor, modelul de fata avand o performanta de 8 ms, ceea ce este dea dreptul buna. Raportat la o rata de refresh de 8 ms, imaginile se vor succeda rapid fara sa exista astfel pierdere de informatie. Luminozitatea exprimata este de 280 cd/mp in timp ce contrastul nativ indica o valoare de 3000:1.

       Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv. 

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 20 W.

      Partea de conectivitate sta la fel de bine ca celelalte capitole, modelul de fata fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un iesire USB 2.0, intrare SCART si intrare PC. Conectand la portul USB 2.0 un stick de memorie cu filme sau imagini, vei activa playerul intern care poate reda fara probleme fisiere audio/video de pe dispozitive externe de stocare.

Recomandare:

      E un dispozitiv Tv excelent daca dispui de un buget mai modest, o alegere care nu face rabat la performanta, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Il gasesti zilele acestea avand si o reducere destul de consistenta, pret la care il recomand tuturor ca fiind un best buy : Verifica pret actualizat

Televizor LED Star-Light, 127 cm, 50DM4000, FULL HD