Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWA 51052 W pret si specificatii tehnice

     Pentru cele mai bune rezultate trebue sa alegem o masina performanta care merita a fi cumparata. Un exemplu bun este masina de spalat Indesit ITWA 51052 W la mare cautare in magazinele online, aceasta fiind un model compact care ocupa un spatiu relativ mic si beneficiaza de numeroase imbunatatiri tehnice. Indesit are o capacitate de incarcare de 5 kg, o viteza de centrifugare de 1000 rot/min si este compacta. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA cm) 90 x 40 x 60 centimetri. Spre deosebire de masinile de spalat cu incarcare frontala acest model permite introducerea hainelor de sus in jos detinand tehnologia (Soft opening) tambur cu deschidere în sus.

      Panoul de comanda este oblic si are la mijloc un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In stanga butonului rotativ veti avea 4 butoane ce actioneaza, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, clatire suplimentara, golire cuva respectiv pentru pornirea aparatului. De asemenea se va cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Acest model are un Motor inverter bazat pe tehnologia motorului fara perii care se prezinta astfel: are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu un zgomot minim (59 dB la spalare si 76 dB la centrifugare).

     Indesit are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde putem alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1000 rot/min. Indesit are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Interiorul compartimentului pentru detergent a fost studiat pentru a evita pierderile si pentru a permite dozarea exacta atat a detergentilor lichizi, cat si a celor sub forma de pulbere.

      Indest vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Din punct de vedere al sigurantei, masina este prevazuta cu un sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza usa si panoul de comanda in timpul functionarii, astfel incat cei mici sa nu-i poata deregla setarile, protectie impotriva inundatiilor – opreste automat alimentarea cu apa in cazul in care detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale si sistem detectare spuma. Design-ul special, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Indesit dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Programele de spalat, in numar de 18 sunt adaptate la cerintele oricarui: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, EcoBumbac, extra clatire, expres, program jeans, usor de calcat, etc. Programul bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 60°C. Delicate cu 2 optiuni de program Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Program colorate, spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe. Programul Jeans cu spalare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Programul de spalare ultra rapid de 15 minute este pentru spalarea rufelor putin murdare, economisind timp, apa si curent electric. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. 

      Eficienta energetica oferita de acest produs este foarte bun, avand clasa A++, cu un consum in program standard de 750 Wh/ciclu de spalare si un consum anual de 150 kWh/an si de 7400 l apa, anual merita toata atentia.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWA 51052 W, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb