Masina de spalat rufe cu incarcare verticala 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe cu incarcare verticala 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN este un produs cautat datorita tehnologiei din dotare, aceasta fiind un model compact care ocupa un spatiu relativ mic si beneficiaza de numeroase imbunatatiri tehnice. Whirlpool WTLS65912 ZEN merita sa fie cumparat, deoarece indeplineste cele mai importante conditii de care oricine ar trebui sa tina cont atunci cand isi cumpara un astfel de aparat electrocasnic: are o capacitate de incarcare de 6,5 kg, o viteza de centrifugare de 1200 rot/min si este compact. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Whirlpool este dotata cu un motor direct Inverter care utilizeaza un magnet puternic. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului aparatului creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 51 dB la spalare si 72 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Datorita tehnologiei unice Zen de la Whirlpool, noul top leader este cea mai silentioasa masina cu incarcare verticala de pe piata. Aceasta tehnologia inovativa Zen inlocuieste transmisia traditionala cu curea, cu un motor cu tractiune de inalta performanta care roteste direct tamburul. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm) 90 x 40 x 60 si o greutate de 69 Kg. Spre deosebire de masinile de spalat cu incarcare frontala acest model permite introducerea hainelor de sus in jos detinand tehnologia (Soft opening) tambur cu deschidere în sus, iar deschiderea nu este una brusca ci una de tip Soft Open. Datorita tehnologiei din dotarea acestui model Drum Up, dupa ce programul de spalare s-a finalizat, pozitia de acces a tamburului ramane in partea superioara pentru a usura accesul la rufe. Panoul de comanda este oblic si are la mijloc un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In dreapta butonului rotativ vom avea 5 butoane ce actioneaza, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, clatire suplimentara, golire cuva, respectiv pentru pornirea aparatului.

     Toate informarile si indicatiile vor apare pe un ecran tip LCD. De asemenea se va cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox.

    Prin tehnologia al 6-lea simt, masina de spalat este capabila sa evalueze greutatea rufelor introduse, astfel ca resursele sunt distribuite uniform si eficient. Tehnologia Al 6-lea Simt din dotarea masini este gândită să actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabile.

     Programele 6th Sense Coulors actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura: Culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe. Whirlpool este performanta chiar şi la o temperatura de spalare joasa. Masina genereaza economii de energie de pana la 40% (diferenta de consum de energie dintre programul de spalare bumbac la 60°C si spalare bumbac la 40°C).
     Tehnologia Soft Move de la Whirlpool reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile tamburului sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: acceleratie, viteza, pauza si rotatii. Tehnologia hydro thermal creşte proprietăţile izolante ale cuvei, păstrând constantă temperatura de spălare pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Astfel, este evitată dispersia căldurii, iar temperatura programului este controlată mai bine, contribuind la păstrarea intensităţii culorilor. Tehnologia Hydro thermal face posibila adaugarea a 3 noi programe de spălare: albe, culori închise şi colorate, care nu numai că garanteaza cea mai buna performanţa de spalare, dar şi pastreaza şi prelungesc intensitatea şi luminozitatea articolelor de îmbracaminte colorate. Sistemul de detectare spuma al acestui model optimizeaza functionarea masini de spalat pana cand se atinge un nivel optim al spumei din interiorul masini. Programele de spalat, in numar de 14 sunt adaptate la cerintele oricarui: sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva, program jeans, antibacterial la temperatura de 95°C si prespalare toate beneficiind de tehnologia moderna Al 6-lea Simt. Programul bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 60°C. Delicate cu 2 optiuni de program Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Modelul obtine rezultate remarcabile si cu tehnologia Wool Excellence ce ofera o ingrijire eficienta si delicat hainelor din lana. Whirlpool vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o putem utiliza, atunci cand vrem sa gasim rufele gata curate in masina, cand ne intoarcem acasa. Un program de spalare de noapte, lasa intreaga familie sa se odihneasca in liniste. Masina de spalat se opreste inainte de ciclul de rotiri, pentru ca somnul sa fie lin si netulburat, urmand sa fie reluat de unde a ramas a doua zi de dimineata. Cand masina de spalat este incarcata doar pe jumatate cu rufe, consumul de energie este redus la jumatate. Masina de spalat detecteaza automat cand este incarcata doar 50% si reduce semnificativ timpul unui ciclu de spalare si consumul de apa.

    Programul de spalare ultra rapid de 15 minute este pentru spalarea rufelor putin murdare, economisind timp, apa si curent electric. Whirlpool vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o putem utiliza, atunci cand vrem sa gasim rufele gata curate in masina, cand ne intoarcem acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Programul Mix ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat.

     Programul baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul clatire intensiva. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la presplare economisim energie, apa, detergent şi timp. 

    Masina Whirlpool WTLS65912 ZEN are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9200 litri si de energie in program standard de spalare calculat la programul bumbac 60° si încărcătură completă de 0,70 kWh/ciclu. Consumul anual de energie este de 164 kWh/an calculat la 220 de cicluri de spalare. 

Recomandare:

    Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala 6th Sense Colours Whirlpool WTLS65912 ZEN, 1200 RPM, 6.5 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb