Semineu Fieldstone – cu focar 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU pret si specificatii tehnice

      Semineul Fieldstone – cu focar 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU de culoare piatra de rau cu efect de flacara reala, se deosebeste prin rafinament si face parte din colectia de seminee electrice moderne. Brand-ul Dimplex este lider pe piata in solutii de incalzire si racire inovatoare. Folosesc materiale de cea mai buna calitate prelucrate la standarde inalte. Semineul Fielstone DF2608-EU are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Acest model contine manta Fielstone cu polita de sprijin din bustean masiv de esenta tare (stejar) tratat, incadrat de o constructie grea din piatra de rau, ce asigura o rezistenta sporita la umiditate si variatii de temperatura si focar electric Dimplex Optiflame DF2608. Aceasta manta deosebita da un aer de regalitate incaperi unde este montata intalnit in vechile castele englezesti. In afara de aspectul ei deosebit, din punct de vedere energetic acest tip de manta are o eficienta foarte buna superior unei sobe de teracota clasice. Mantaua Fielstone datorita zidariei refractare cu pietre de rau inglobate si a masivitati sale are o foarte buna inertie termica, rezultand in incaperea unde este montata o stabilitate termica foarte buna cu variatii de temperatura insesizabile si pe termen lung. In plus mantaua Fielstone are un design deosebit ce imbina tehnologia moderna cu aspectul de semineu clasic. Tamplaria de calitate, din lemn masiv, poate aduce plusul de eleganta de care incaperea noastra are nevoie. Focarul semineului Fieldstone dispune de o tehnologie avansata ce inglobeaza un numar mare de functii inteligente (Optiflame, Opti-Myst, Opti-V, Real Logs, Real Logs + LED L0gs, Brick Effect), toate acestea avand rolul de a creea impresia unui foc natural, aceasta avand o miscare naturala. Focarul prezinta un efectul de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un ecran tip plasma de inalta definitie si a unui sistem de proiectie 3D.
Logo Opti-V busteni     Focarul electric 3D are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus avem posibilitatea de a controla gradul de luminozitate din interiorul semineului precum si viteza de miscare a flacarii. Efectul de flacara Dimplex Optiflame este produs cu ajutorul proiectiei luminii pe un suport fotosensibil si a unui sistem de proiectie 3D.Logo Optiflame busteni     Dimplex Opti Myst: are un efect de plasma artificiala, produsa cu ajutorul moleculelor de apa aflate in miscare si iluminate.
Logo OptiMyst busteni     In plus Dimplex Opti V: efect de flacara redat cu ajutorul unui ecran tip plasma de inalta definitie si a unui sistem de proiectie 3D.
Logo Opti-V busteni      Lemnele care se afla in interiorul focarului sunt fabricate dupa un mulaj de bustean natural ars pentru a oferi o imagine cat se poate de naturala. Au dimensiuni si aspect asemanator cu cel al lemnelor arse in mod natural in semineele traditionale.Real Logs , Led Logs     Pentru un aspect realist acest semineu electric are si efect de caramida, cu functia Brick Effect. Astfel cu ajutorul acestei functii, se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semineu autentic pe lemne. Aspectul de vatra zidita il poate incadra in stilul clasic si datorita geamului de sticla fumurie.Semineu Fieldstone - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU cu sunet     Efectul Multifire specific acestui model, este o tehnologie patentata Dimplex care face posibila redarea aspectului de flacara naturala in profunzime. Acesta este cel mai avansat si convingator efect de flacara disponibil la un focar electric iar pe fundal aspectul de caramida sporeste realismul. In plus cu functia Real Logs + LED L0gs busteni au LED-uri incorporate in interior pentru un aspect autentic lemn aprins cu jar. Acesta fiind singurul semineu electric cu adevarat 3D prin tehnologia cu LED-uri incorporate in lemne. Acest model are atasat si un dispozitiv de sunet care completeaza imaginea lemnelor arzand. Sunetul functioneaza independent fata de celelalte functii ale focarului si are 3 trepte reglabile de volum, Low/Medium/High

     Acest model de semineu electric este potrivit pentru a fi utilizate in apartamente, sali de conferinta, sau restaurante. Focarul 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU are doua moduri de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Deci acest model poate fi folosit pe tot parcursul anului cu sau fara caldura. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe semineu sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Cu ajutorul telecomenzii, puteti opri sau porni aparatul si puteti activa de asemenea efectul de flacara.Optiflame Multifire     Panoul de comanda manual se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii, butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D. 

      Cu functia de supraincalzire activata intrerupatorul automat il va deconecta de la sursa electrica. Elementul de incalzire va porni din nou numai dupa ce se raceste si releul termic permite acest lucru. Aceasta protectie poate functiona numai in cazul cand fanta de evacuare a aerului cald se obtureaza si debitul redus supraincalzeste elementul de incalzire. Prin conectare la o priza normala de 220 V/13 A, focarul electric ofera in cateva momente atmosfera romantica specifica unui semineu pe lemne. In plus focarul electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire. Focarul Dimplex Optiflame este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Sticla ecranului Safe and Clean ramane rece la atingere chiar si atunci cand functioneaza incalzirea. Acest model cu puterea instalata de 2000 W, din punct de vedere energetic are un consum de 200 W pentru efectul de flacara, iar aeroterma cu doua trepte de reglare a caldurii 2 x 900 W, foloseste o putere maxima de 1800 W/h. Cu aceasta putere maxima, focarul 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU poate incalzi o suprafata de pana la 37 mp, echivalentul unui volum de 110 mc. Acest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Dimensiunile aparatului sunt de: (IxLxA) cm 109 x 137 x 34 si o greutate de 180 Kg. Semineul Fielstone reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs ce imbina stilul retro cu dotarile moderne actuale.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Semineu Fieldstone - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU cu sunet