Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate foarte buna. Din acest motiv este ideal pentru copiii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate mai zgomotoase. In plus Laica MD6026 poate fi utilizat si la bebelusi in timpul somnului. Cu ajutorul aparatului de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea unui cristal piezoelectric prezent in aparat, in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particule, de dimensiuni cuprinse intre 1 si 5 microni, reusesc sa penetreze pana in adancimile cailor respiratorii, ducand principiile active ale medicamentelor in punctele corecte si in mod concentrat. Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si reduc stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea.

     Pachetul contine: aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026; masca pt copii, masca pt adulti, dispozitiv pentru gura, capsule pt medicament (40 buc. incluse), racord la masti, transformator si manual de utilizare in lb. romana.
Aerosoli Laica MD6026     Acest dispozitiv medical functioneaza astfel: Se introduce in rezervorul aparatului o cantitate de 8 ml de ser fiziologic cu ajutorul unui recipient gradat peste care se adauga cantitatea de medicament lichid prescris de medic intr-o capsula speciala din plastic cu capacitatea de 15 cc. Din aceasta capsula medicamentul lichid este dozat riguros in cantitatea de 8 ml de ser fiziologic. In continuare se face racordul la instalatia de alimentare cu energie electrica de la retea prin intermediul alimentatorului din dotare si se pune in functie aparatul prin intermediul unui comutator off/on. La punerea in functie a aparatului se va observa emiterea continua a unui halou de particule cu marimea medie de 3,4 microni emisi de aparat prin orificiul de racord furtun cu masca pentru fata. Incheiata aceasta manevra, aparatul poate fi folosit. Volum maxim de produs de inhalare este de 8ml, iar capacitatea de vaporizare este de circa 0,4 ml/min, deci durata maxima de utilizare este de 20 de minute. 
Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L / l / H )cm 15 / 11 / 10 si o greutate de 350 grame.

     Aparatul de aerosoli Laica MD6026 este fabricat cu respectarea normelor europene actuale in materie de criterii de fabricatie pt siguranta aparaturii cu utilizare electromedicala (Norma EN 60601-1).

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat medical performant capabil sa faca faca cu brio in orice situatie, puternic si la un pret bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount important: Verifica pret redus

Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, Silentios