Canapea extensibila Kring Victoria pret si specificatii de design

        Canapeaua extensibila Kring Victoria  este alegerea perfecta pentru spatiile inguste, aceasta oferind posibilitatea de a fi extinsa din forma initiala de canapea in pat si invers. Aceasta are un design frumos, este utila, spatioasa, confortabila, usor de manevrat si indeplineste cele mai exigente cerinte de calitate. 

        Canapeaua Kring Victoria  este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare gri, are o structura interna din rame de lemn, iar spuma poliuretanica din care este realizata salteaua, ofera confort utilizatorilor. Cele doua tetiere de sprijinire din lateral sunt imbracate intr-o stofa de culoare portocalie. Canapeaua Kring Victoria adauga stil si confort locuintei voastreprin design-ul contemporan. Datorita amestecului de versatilitate si functionalitate, este alegerea perfecta pentru orice living-room sau dormitor.

       O poti muta rapid dintr-o camera in alta datorita dimensiunilor reduse de cca 203 x 40 x 81 cm in forma stransa si de 203 x 88 x 106 cm pentru forma extinsa. La fel curatenia se poate realiza rapid in jurul ei cat si sub ea, piciorusele inalte oferind un spatiu destul de mare sub ea incat sa incape peria de curatare a aspiratorului.

       Accesoriile din metal, arcurile de sustinere din metal creeaza un confort ridicat si permit o postura buna, relaxanta de fiecare data cand te vei aseza pe ea.

       Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila Kring Victoria, Gri, 203 x 88-106 x 40-81 cm