Focar semineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2608 pret si specificatii tehnice

     Focarul electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2608 cu efect de flacara reala, de culoare neagra, se deosebeste prin rafinament si face parte din colectia de seminee electrice moderne. Brand-ul Dimplex este lider pe piata in solutii de incalzire si racire inovatoare. Folosesc materiale de cea mai buna calitate prelucrate la standarde inalte. Focarul Dimplex Optiflame DF2608 are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Dimplex Optiflame DF2608 dispune de o tehnologie avansata ce inglobeaza un numar impresionant de functii inteligente (Opti Flame , Multifire , Led Logs , Real Logs , Brick Effect), toate acestea avand rolul de a creea impresia unui foc natural, aceasta avand o miscare naturala. Focarul Dimplex Optiflame DF2608 prezinta un efectul de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un film fotosensibil. Focarul electric 3D are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive. Flacara acestui focar electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus avem posibilitatea de a controla gradul de luminozitate din interiorul focarului precum si viteza de miscare a flacarii. Bustenii au aspect de lemn ars in mod natural. Lemnele care se afla in interiorul focarului Dimplex Optiflame DF2608 sunt fabricate dupa un mulaj de bustean natural ars pentru a oferi o imagine cat se poate de naturala. Au dimensiuni si aspect asemanator cu cel al lemnelor arse in mod natural in semineele traditionale. In plus lemnele focarului au leduri incorporate in interior pe toata suprafata. Acestea isi schimba automat intensitatea luminoasa alternativ pe anumite portiuni pentru a se crea fidel imaginea jarului care palpaie in foc.Focar semineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2608-EUE cu sunet     Pentru un aspect realist acest focarul electric are in interior efect de caramida, Brick effect. Astfel se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semineu autentic pe lemne. Efectul Multifire specific acestui model, este o tehnologie patentata Dimplex care face posibila redarea aspectului de flacara naturala in profunzime. Acesta este cel mai avansat si convingator efect de flacara disponibil la un focar electric iar pe fundal aspectul de caramida sporeste realismul. Acest model are atasat un dispozitiv de sunet care completeaza imaginea lemnelor arzand. Sunetul functioneaza independent fata de celelalte functii ale focarului si are 3 trepte reglabile de volum, Low/Medium/High.

     Acest model de focar electric este potrivit pentru a fi utilizate in apartamente, sali de conferinta, sau restaurante. Focarul Dimplex Optiflame DF2608 are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Deci Focarul 3D Dimplex Optiflame DF2608 poate fi folosit pe tot parcursul anului cu sau fara caldura. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe focar sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Telecomanda focarului are functiile de pornit/oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D.

     Panoul de comanda manual se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D. Prin conectare la o priza normala de 220 V, focarul electric ofera in cateva momente atmosfera romantica  specifica unui semineu pe lemne. In plus focarul semineului electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire. Focarul Dimplex Optiflame DF2608 este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Sticla ecranului Safe and Clean ramane rece la atingere chiar si atunci cand functioneaza incalzirea. Din punct de vedere energetic are un consum destul de redus, cu un consum de doar 75 W pentru efectul de flacara, iar aeroterma cu 2 trepte de reglare a caldurii foloseste o putere de 2 x 900 W/h. Cu o putere maxima de 2,2 kW, focarul Dimplex Optiflame DF2608 poate incalzi o suprafata de pana la 37 mp, echivalentul unui volum de 110 mc. Acest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Dimensiunile aparatului sunt de: (IxLxA) cm 60  x 70 x 24 si o greutate de 20 Kg. Focarul Dimplex Optiflame DF2608 cu dispozitive de siguranta si protectie la supraincalzire, reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs cu dotari moderne actuale.

.Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Focar semineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2608-EUE cu sunet