Aspirator cu sac Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+ pret si specificatii tehnice

      Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac textil Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare albastru. Motorul puternic de 650 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 650 W. Electrolux este un aspirator cu sac din hartie s-bag Classic avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 3 litri. Acest nou sac de hartie de praf de la Electrolux a fost conceput pentru a oferi o performanta mai indelungata a aspiratorului, adica un nivel ridicat al performantei si o filtrare maxima, pana in momentul in care sacul de praf este plin si gata de golire. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa schimbam sacul de colectare praf.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor de la 651 la 700 W si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.

Aspirator cu sac Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+, Sac S-bag 3 l, Tub telescopic, 650 W, Filtru Alergie Plus, Albastru    Corpul aspiratorului cu roţi moi, dublu pivotate, este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 8,08 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 9 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din inox, cu blocaj din 2 piese, face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Electrolux. Peria moale pentru locuri inguste si pentru tapiterie, ne permite sa aspiram cum trebuie diverse suprafete. In plus dispozitivul de protectie moale Ergo Shock a aparatului protejeaza mobila si impiedica deteriorarea ei daca te lovesti accidental. De asemenea impiedica blocarea pe margini sau pereti, astfel incat sa te poti deplasa mai rapid cu aspiratorul cand facem curatenie in casa. In plus acest modelul este dotat şi cu duza Aero Pro Parketto Pro, pentru aspirarea podelelor din lemn, dale şi a podelelor cu crăpături. Astfel curăţare casei va deveni floare la ureche.

Aspirator cu sac Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+, Sac S-bag 3 l, Tub telescopic, 650 W, Filtru Alergie Plus, Albastru    Aparatul este dotat si cu filtrul lavabil Hygiene Filter si microfiltru de motor ce retine pana si cele mai mici particule de praf. in plus putem curata acest filtru si sa-l refolosim, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa cumparam filtre asa de des. Fiind prevazut cu filtru igienic sau Allergy Plus filter, pentru a absorbi mirosurile neplacute, aspiratorul Electrolux are multa grija fata de persoanele sensibile la alergeni din casa noastra. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Fanta pentru depozitarea in partea din spate a aspiratorului asigura o depozitarea orizontala, potrivindu-se perfect in debara. Constructiv Ultrasilencer are un maner flexibil pentru a imbunatatii manevrabilitatea. Clasa emisiilor de praf ale modelului Electrolux se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Ultra Silencer a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructiv aspiratorului, are un motorul cu nivel de zgomot optimizat si cu noua duza Aero Pro silentioasa ce asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara a compromita performanta aparatului. Datorita construcţiei aerodinamice a aspiratoarelor Ultra Silencer şi a duzei ce curaţa în profunzime, vom beneficia de o aspirare eficientă şi puternică, dar fără nivel ridicat de zgomot.

Aspirator cu sac Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+, Sac S-bag 3 l, Tub telescopic, 650 W, Filtru Alergie Plus, Albastru    Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 61 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Electrolux are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Duza Aero Pro 3 in 1 care are nu mai putin de trei functii. Aceasta duza este prevazuta cu perie, duza de spatii inguste si duza de tapiterie – toate intr-o unealta indemanatica, perie principala Aero Pro Silent, perie parchet Aero Pro Parketto, un sac in interiorul aspiratorului si unul de rezerva si telescop cu tuburi Aeropro metalice. Cu peria din dotarea aspiratorului Electrolux, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Electrolux cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Electrolux este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 26 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 30,8 x 26,6 x 40,2 si o greutate de 8,08 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+, Sac S-bag 3 l, Tub telescopic, 650 W, Filtru Alergie Plus, Albastru