Aspirator fara sac Samsung SC07K51E0VB pret si specificatii tehnice

    Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Samsung SC07K51E0VB. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare albastru. Cu un aspirator fara sac cu tehnologia Super Twin Chamber, usor de golit si de curatat, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoatem recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul si să aruncam continutul direct la cosul de gunoi.

Aspirator fara sac Samsung SC07K51E0VB, 750W, Cyclone Force System, 2 L, Filtru Hepa, Clasa Energetica A, Accesorii 3 in 1, Albastru    Datorita tehnologiei sistemului Super Twin Chamber System de la Samsung imparte camera de colectare praf in doua compartimente, ceea ce permite o curatare mai buna cu o putere pe o perioada mai prelungita. Cu o forta puternica de absorbtie acest sistem determina o circulatia a particulelor de praf prin traseul de aer ciclonic al camerei interioare. Astfel ca murdaria si resturile menajere se separa de aer. Prin urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate, trecand in compartimentul exterior, unde raman pana cand le aruncam. Tehnologia Cyclone Force cu turbina anti-incalcire al acestui model are un grilaj pentru turbina, care nu va fi colmatat de murdarie sau de firele de par. Astfel este mentinuta performanta optima de curatare si nu ne vom pierde timpul cu scoaterea cu mana a firelor de par incalcite. 

     Samsung este una dintre putinele companii care produce motoare de aspirator. Motoarele de aspirator superioare de la Samsung sunt achizitionate de catre numerosi producatori importanti de aspiratoare. Motorul este proiectat sa ofere o performanta maxima de curatare atunci cand este combinat cu modelul de perie de la Samsung. Acest model dispune de un motor puternic si o perie inovatoare cu aspiratie, care adera foarte bine la pardoseli.

Aspirator fara sac Samsung SC07K51E0VB, 750W, Cyclone Force System, 2 L, Filtru Hepa, Clasa Energetica A, Accesorii 3 in 1, Albastru    Motorul puternic este optimizat, oferind, o calitate si o performanta superioara. Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 220 W. Controlul puteri motorului se face dintr-un variator de putere electronic de la minim 400 la maxim 750 W/h. Samsung este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off,un buton cu functia de variator de sarcina motor si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 5,3 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 7 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 10,5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Samsung. 

     Aparatul este dotat si cu filtru Hepa si microfiltru de protectie pentru motor, ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. De fapt, calitatea aerului evacuat si capacitatea de emisie a filtrelor HEPA de la acest model au fost certificate de catre SLG, un institut de testare si certificare de prestigiu din Germania. Clasa emisiilor de praf ale modelului Samsung se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 78 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Samsung are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Spre deosebire de aspiratoarele conventionale, acest model este dotat cu roti mai mari, pentru o miscare mai stabila si mai usoara. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie principala in 2 pasi NB 960, perie suplimentara Parquet Master (HB 200), perie suplimentara cu unealta antiancalcire, un pachet de accesorii 3 în 1 pentru spații înguste, pentru șters praful, tapițerie si telescop metalic. Aspiratorul Samsung cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Samsung este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 29,4 x 33,7 x 45 si o greutate de 5,3 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici
     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Samsung SC07K51E0VB, 750W, Cyclone Force System, 2 L, Filtru Hepa, Clasa Energetica A, Accesorii 3 in 1, Albastru