Aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu/negru. Studio Casa Hepatech Aqua este un aparat de uz casnic ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare. Motorul puternic de 1600 W Eco Power care regleaza puterea de aspirare in functie de dimensiunile particulelor intalnite, ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 230 W. Studio Casa este un aspirator cu functia de a aspira particule solide avand o capacitate de colectare mare a prafului intr-un recipient de pana la 2 litri. Toate particulele de praf mai mari de 0.3 microni sunt retinute in apa, iar aerul eliberat este mai curat decat aerul din incapere.  

      Panoul de comanda cu actionare este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.
     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 8 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 10 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Studio Casa. 

     Studio Casa este dotat si cu un cap de aspirare 2 in 1 pentru suprafeţe dure si mochete ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. Functia de suflare Blowing din dotarea acestui model este ideala pentru uscarea suprafetelor sau desfundarea chiuvetei sau a cazi de la baie. Aparatul este dotat si cu un sistem inovator de filtrare prin apa, utilizat de catre aspiratorul Studio Casa. Prin acest sistem praful este colectat in apa aflata in rezervorul special atasat aparatului. In acest fel, aerul evacuat de catre aspirator este mult mai curat decat in cazul filtrarii uscate, cu sac sau fara sac. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Golirea si curatarea recipientului de 2 litri cu apa murdara rezultata in urma aspirarii va fi mult mai usor de realizat datorita recipientului pentru apa detasabil al aparatului.

     Aparatul utilizeaza un sistem de filtrare ce este realizat in doua trepte, prima fiind filtrul de apa, iar a doua filtrul lavabil HEPA, ce ajuta la filtrarea particulelor de mici dimensiuni, mai mari de 0.3 microni. Filtrarea in apa este o metoda prin care praful este colectat direct in apa, prevenind astfel imprastierea acestuia in aer. Avantajele aspiratorului cu filtrare in apa sunt urmatoare: Acest aspirator a fost testat contra alergiilor, fiind capabil sa anuleaza agentii alergenici; Datorita tehnologiei purifica aerul, igienic; Este capabil sa traga toate tipurile de par de animale; Pentru ca nu foloseste sac care se poate obtura, aspiratorul va aspira tot timpul la putere maxima; In container se pune o cantitate de apa (conform gradatiei de pe container). Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara. Clasa emisiilor de praf ale modelului Studio Casa se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 70 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul cu filtrare prin apa Studio Casa este insotit de un set complet de accesorii: perie mare, perie pentru colturi, perie pentru draperii, perie pentru perne, perie pentru aspirarea umeda. Cu peria din dotarea aspiratorului Studio Casa, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Studio Casa cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Studio Casa Hepatech Aqua este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 33,6 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 43 x 47 x 39,5 si o greutate de 8 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua, 1600 W, HEPA, Functie Blowing, Rosu/Negru