Aspirator fara sac Dirt Devil Func 2.1 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Dirt Devil Func 2.1. Firma Dirt Devil a fost fondata acum 100 de ani, iar de-a lungul timpul a devenit un brand bine cunoscut si contemporan, de ingrijire a podelei ales de milioane de consumatorii din intreaga lume. Brandul face parte din grupul TTI, producatorul numarul unu in Statele Unite in ceea ce priveste produsele de ingrijire a locuintei. Aparatele de curatare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta. De la aspiratoare si spalarea covoarelor, solutiile Dirt Devil sunt perfecte pentru uz casnic. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu/argintiu. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Datorita tehnologiei sistemului Multi Cyclonic (fara sac) de la Dirt Devil, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. Motorul puternic de 800 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 245 W. Dirt Devil este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 1,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

     Panoul de comanda este dotat cu o pedala de picior pornire oprire de tip On/Off si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 4,3 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 7,5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Dirt Devil. 

     Dirt Devil este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei.

Aspirator fara sac Dirt Devil Func 4.1 1.5L 800W Tub Telescopic Rosu dd2324-4     In plus acest model are accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, comutator HEFT14 pentru podea, perie speciala si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Dirt Devil, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.
Aspirator fara sac Dirt Devil Func 2.1, Single-cyclonic, 800 W, 1.5 L, Filtru Hepa, 3 accesorii, Rosu/Argintiu    Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul Dirt Devil atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara. Aparatul este dotat si cu filtrul HEPA si filtru protectie motor ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii.

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Dirt Devil se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 81 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul Dirt Devil cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de acest model este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 31,4 kWh/an.  Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 26,8 x 31,2 x 37,5 si o greutate de 4,3 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Dirt Devil Func 2.1, Single-cyclonic, 800 W, 1.5 L, Filtru Hepa, 3 accesorii, Rosu/Argintiu