Aspirator multifunctional Karcher WD 3 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu metoda de curatare uscat/umeda multifunctional Karcher WD 3. Acest model de aparat multifunctional 4 in 1 permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie, la podele acoperite cu linoleum, marmura sau piatra, fie ca este vorba despre o murdarie solida sau lichida. Poate fi utilizat cu succes in atelier, camera de relaxare, pivnita, spatiul de intrare sau pentru curatarea interiorului masinii. Asadar, acest model ofera nu numai o aspirare umeda a lichidelor, suflare si o aspirare uscata facandu-ti in acest fel munca de doua ori mai usoara. Cu functia de suflare Karcher WD 3 este ideal pentru uscarea suprafetelor, desfundarea chiuvetei sau a cazi de la baie sau indepartarea frunzelor cazute toamna. Aceasta functie ajuta la indepartarea murdariei fara efort, de exemplu din suprafete de pietris.

     Karcher WD 3 are ca dotari standard: container pentru aspirare umeda si sac de colectare praf din hartie cu functii practice, fiind conceput pentru o aspirare umeda si uscata, fiind un ajutor la curatarea pavelelor si a teraselor.


      Sacul din hartie in doua straturi si cu rol de filtrare este caracterizat de o performanta de filtrare excelenta. In plus sacul se distinge printr-o rezistenta mare la rupere si prin capacitatea mare de retentie a prafului fin. Acest model are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare galben/negru. Motorul puternic de 1000 W ce poate fi controlat electronic, iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Capacitatea de absortie lichide a aparatului este de 17 litri si puterea de absortie praf a aparatului este de 200 W

     Rezervorul atasat aparatului are o capacitate mare de 17 litri. Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si buton pentru pentru reglarea precisa a puterii. Astfel putem controla puterea de aspirare, putand astfel ajusta performanta aspiratorului si a economisi energia atunci cand nu este necesara folosirea integrala a puterii de 1000 W.

     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate de 5,5 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Manerul usor detasabil ne permite sa atasam accesoriile direct de furtunul de aspirare. Cu pozitia practica de parcare aparatul permite o stationare confortabila a tevii de aspirare si a duzei de podea in timpul pauzelor. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 4 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 7 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Aparatul utilizeaza un sistem de filtrare cu cartus ce ne permite sa aspiram murdaria umeda si uscata fara a schimba filtrul. Lista de accesorii a acestui produs cuprinde un furtun de aspirare de 2 m, 2 tevi de aspirare cu lungimea de 0.5 m, duza pentru podea umeda si uscata, duza pentru rosturi si filtru tip cartus.

Aspirator multifunctional Karcher WD 3, Aspirare umeda si uscata, 17 l, Furtun 2 m, 1000 W, Sac filtru din hartie, Functie de suflare, Galben/Negru    Clasa emisiilor de praf ale modelului Karcher WD 3 se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Karcher WD 3 are 4 role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Aspiratorul Karcher WD 3 cu eficienta energetica B este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Karcher WD 3 este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Karcher WD 3 este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 34 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 38,8 x 34 x 50,3 si o greutate de 5,5 Kg. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus