Laptop Acer Aspire F5-572G-70C4 performante remarcabile la un pret excelent

       Acer Aspire F5-572G-70C4 este un sistem portabil de calcul care iti va usura activitatile de lucru oferind un plus de viteza, rapiditate in procesarea informatiilor dar si un plus de performanta atunci cand vine vorba de pasiunile tale, programare, grafica, filme sau jocuri video. Un alta avantaj major care il prezinta si arhitectura de calcul pe care este construit, una de ultima generatie, Skylake, care ofera pe langa un pus de performanta si un consum energetic mai bine optimizat, lucru care se va vedea in autonomia destul de mare a laptopului. 

      Calitatea laptopului este vizibila si la capitolul display, acesta fiind numai bun pentru pasionatii de jocuri sau de grafica suportand rezolutii superioare de lucru.  Ecranul de dimensiune standard 15.6 inchi suporta o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli cu un unghi de vizibilitate foarte bun indiferent de unde l-ai privi. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

      Imi place si cum arata ca design, un look un pic mai nonconformist care va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand il veti folosi in preajma prietenilor. Materialele de calitate si finisajele de inalta clasa sunt si ele printre principalele motive pentru care cred ca acesta este o solutie perfecta pentru orice utilizator de rand.

       Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

        Puterea de procesare este data de unitatea de procesare de la Intel de generatie i7 si anume modelul cu 2 nuclee de la Intel 6500U tactat la frecventa 2.5 Ghz ce poate urca chiar si la 3.1 Ghz in modul de lucru Turbo Boost. Memoria RAM disponibila pentru acest model este de 16 Gb iar spatiu de stocare pe hard disk este de 1 Tb. Sistemul de operare inclus este Linux.

       Cele doua difuzoare stereo pozitionate de o parte si de alta a ecranului ofera un plus de experienta placuta audio, acestea folosind o tehnologie de tip TrueHarmony. 

        Placa video dedicata este elementul de interes daca faci parte din categoria pasionatilor de jocuri video, o unitate grafica care va face posibila rularea oricarui joc de ultima generatie la cele mai bune setari. Acesta vine dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia, si anume modelul GeForce 920M ce ofera un share de memorie de pana la 2 Gb. Tehnologia Optimus de la Nvidia activeaza modului grafic doar atunci cand se impune pentru a face astfel economie din punct de vedere al consumului energetic, in restul timpului atunci cand nu e nevoie de performante grafice superioare cea integrata pe placa de baza fiind suficienta.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii va asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. O autonomie destul de buna daca e sa luam in considerare si faptul ca vine cu placa video dedicata iar procesorul nu este unul dintre cele mai slabe.

       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 2.0 si doua USB 3.0, iesire HDMI si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat, utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca urmaresti sa achizitionati un laptop in acest buget, un dispozitiv performant echilibrat la toate capitolele: Verifica oferta pret

         In plus, zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Laptop Acer Aspire F5-572G-70C4 cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 15.6” Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce 920M 2GB, Linux