Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICUNS 3314 pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICUNS 3314 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alba potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda digital situat sus in exteriorul aparatului este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand butoane cu actionare touch – control ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului pastrand o temperatura uniforma in zona de refrigerare ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Liebherr ICUNS 3314 cu dezgheţare automată este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul temperaturii frigiderului si al congelatorului se realizeaza prin tehnologia Twin Tech No Frost, distribuie profesional aerul rece uniform in compartimentele de racire si de congelare, pentru a asigura conditii perfecte de umiditate in fiecare. In plus aparatul avand un sistem de racire ventilat in zona de racire pastreaza o temperatura uniforma in frigider, in special dupa ce deschidem usa. Un comutator aflat pe usa opreste ventilatorul atunci cand usa este deschisa. Acest sistem economiseste energie pretioasa. Liebherr ICUNS 3314 este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 194 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Liebherr se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Aparatul este dotat cu rafturi cu glisare usoara construit pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.
Image result for rafturi cu glisare combine frigorifice foto
 
      Usa frigiderului reversibila este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al trei-lea specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Liebherr are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata.
     Capacitatea maxima net de 256 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 194 litri si congelator cu un spatiu total de 62 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente din fiecare sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Sertarele congalatorului gliseaza pe sine telescopice.Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICUNS 3314, clasa A++, capacitate 256 l
     Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Liebherr detine tehnologia No Frost ce functioneaza pe baza curentilor reci de aer uscat iar orice urma de umiditate este expulzata. Ca rezultat, congelatorul este intotdeauna liber de gheata, iar produsele alimentare nu mai sunt inghetate. Liebherr avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -18°C.
     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Liebherr ICUNS 3314 detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa cu functie de memorare, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Functia automata Super Cool scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore – ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspete depozitate. In acelasi timp, Liebherr previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi. Functia automata Super Frost face congelarea simpla si economiseste energie. Aceasta functie reduce rapid temperatura la -32°C si creeaza aerul rece necesar pentru a pastra in alimente vitaminele vitale. De indata ce alimentele sunt complet congelate, functia Super Frost se comuta inapoi la modul normal dupa un numar maxim de 65 de ore si astfel economisim energiei electrica. Cu functia Super Freezing Liebherr protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. In plus aparatul este dotat si cu tehnologia de blocare usa copii.
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Liebherr este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie este de 230 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Sistemul de ventilatie al compresorului se realizeaza prin fantele de aerisire de pe plina aparatului. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 182,9 x 57,2 x 62,2 si o greutate de 58,9 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 6 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICUNS 3314, clasa A++, capacitate 256 l

Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICUNS 3314, clasa A++, capacitate 256 l