Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW este un aparat cu doua usi, placate cu sticla speciala de duritate mare, rezistenta la zgarieturi de culoare alb pur, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase aflat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima si in functie de preferinte aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. Cu sistemul de racire No Frost Daewoo raceste uniform tot compartimentul frigiderului, pastrand nivelul optim al umiditatii. In plus, va scapa de grija dezghetarii congelatorului.

      Daewoo avand sistemul Dual Cooling/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Active Dual Cooling ce asigura o racire cu 20% mai rapida, dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii.

Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW, 332l, Clasa A+, No Frost, H 189.8 cm, Sticla alba    Combina Daewoo cu dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată din zona de refrigerare în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri.  Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare Farmer”s Case al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului avand maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de pachete refrigerate. Al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime medie. Si ultimul raft pentru recipiente cu inaltime peste medie. Corpul de congelare cu usa reversibila cu deschidere spre dreapta si maner orizontal integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentul Big Box din partea de jos al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. 

     Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 7,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Daewoo are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Daewoo RN-332NQM avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 22 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -21°C. Pe partea de functii si tehnologie Daewoo detine: Semnal de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare al alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Daewoo detine si functia Congelare rapida unde se foloseste un jet de aer rece la -30°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Daewoo previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing Daewoo protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Daewoo avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 

     Din punct de vedere energetic Daewoo se remarca prin consumul energetic mic de 310 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Daewoo presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter cu Cycle Balancing este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 332 de litri din care 242 de litri ii revin frigiderului iar restul de 90 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 189,8 X 59,5 X 65,1 si o greutate de 72 Kg. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW, 332l, Clasa A+, No Frost, H 189.8 cm, Sticla alba

Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW, 332l, Clasa A+, No Frost, H 189.8 cm, Sticla alba