Pachet promo: Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX + Plita incorporabila Indesit PIM640ASIX pret si specificatii tehnice

     Indesit se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Datorita calitatii produselor brand-ului Indesit, acestea sunt utilizate la scara larga. Indesit FIMB51KAIX este un cuptor incorporabil multifunctional extrem de simplu care insa ii mareste fiabilitatea. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul Indesit pentru piata europeana. Aparatul Indesit despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile  60 x 60 x 54,5 centimetri si o greutate de 39 Kg.

     Cuptorul are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox antiamprenta. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda al aparatului cu control mecanic este compus din 3 butoane clasice ce controleaza toate functiile aparatului. Timer-ul are un sistem de control mecanic unde putem alege timpul de gatire si pe deasupra putem programa cuptorul sa porneasca prepararea retetelor la o anumita ora aleasa de noi dupa care se opreste automat. In dreapta panoului se afla butonul de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 40°C la 220°C pentru prepararea fiecarui aliment. In partea stanga a panoului de control se afla butonul, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 5 programe de coacere cu care este dotat cuptorul. Această interfaţă cu butoane rotative şi o funcţie de numărătoare inversă mecanică, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 60 litri, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Acest model are şi un sistem de ventilaţie, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului este alcatuita din doua straturii de sticla ce asigua o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Aparatul are 5 moduri de încălzire si distributie a energiei termice care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Acest cuptor oferă o flexibilitate uimitoare, putem găti simultan mult mai multe mâncăruri. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Este uşor şi rapid cu grătarul cu circuit dublu al acestui cuptor. Aparatul detine tehnologia Turbo Grill unde gratarul consta in utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului. Aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne. Convectie aer fierbinte. Static numai incalzire inferioara. Produsele de patiserie vor avea de acum inainte un alt aspect, datorita incalzirii superioara ce rumeneste preparatele pentru a le da culoare. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior. Cuptorul Indesit este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasacu un consum de energie de 0,855 Kw/h si puterea de 1700W.

     Pachetul promotional Indesit, alcatuit din cuptorul FIMB51KAIX si plita PIM640ASIX cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala. Plita incorporabila Indesit este de culoare inox, avand dimensiunile standard de 3 x 58 x 51 cm si o greutate de 8,7 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate in partea laterala, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare metalice emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 7,8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 3,3 kW. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 60 l, 5 functii, Clasa A, Inox