Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea Grey Inox ce iti confera senzatia de nou si elegant potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat sus in interior, are butoane cu actionare mecanica ce controleaza toate functiile aparatului. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului. Cu sistemul Two Separate Air Flows cu un nivel al umiditatii in frigider de 70% iar in zona de congelare de 0% Indesit pastreaza perfect alimentele proaspete, fara a mai fi nevoie sa dezghetam zona de congelare. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Indesit este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire No Frost prin ventilatie in zona de refrigerare si congelare are un volum net generos pe frigider de 215 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Zona de refrigerare/congelare cu dezgheţare automată, este construita astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Indesit se afla Flexi User Box, acest sertar modular este destinat pentru conservarea optimă pe două nivele diferite de temperatura în funcție de necesități la 4° C și 6° C si compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor cu temperatura de 5°C ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei rafturi specializate pentru depozitarea de oua si diverse pachetele cu produse alimentare. Al patru-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. 
      Aparatul are iluminare Eco Led sus ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Indesit are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Capacitatea maxima net de 301 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 215 litri si congelator cu un spatiu total de 86 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Rafturile sunt retractabile pana la 7 cm pentru o mai bună vizibilitate, flexibile și convenabile, aceste rafturi oferă acces ușor la alimente. Fiecare produs alimentar este vizibil și la îndemână. Congelatorul este fara gheata datorita tehnologiei No Frost ce asigura cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor congelate fara umiditate, ne mai fiind nevoie sa-l decongelam vreodata.
     Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului reversibila cu maner orizontal integrat are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.
     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Indesit avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 17 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Indesit este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie este de 320 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 45 dB.  
     Pe partea de functii si tehnologie Indesit detine: sistemul Hygiene Control unde o pelicula speciala de pe peretii interiori ai aparatului, au rol de bariera ce impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Indesit are in dotare un compartiment special in zona de congelare cu functia Super Freezing Box unde temperatura este mai scazuta, fiind posibila congelarea alimentelor proaspete mai rapid si separat de celelalte alimente. Aceasta functie este folosita pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete si, deci pastrarea in conditii mai bune a calitatilor lor originale. De indata ce alimentele sunt complet congelate, temperatura poate reveni la normal prin actionarea inca o data a butonului. Cu recipientele Ice3 ce sunt integrate in compartimentele congelatorului in vederea optimizarii spatiilor se produc cuburi de gheata. Cu functia Freezer Boxes in spatiul de congelare sertarele sunt detasabile si maresc spatiul de congelare a alimentelor pana la 38 %, daca e necesar. Cu functia Freezer Open Space in tot spatiul de congelare, creste capacitatea de depozitare a cutiilor mari datorita celor 2 compartimente flexibile. Ideal pentru pachete mari congelate sau pentru alimente impachetate in cutii mari. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 189 x 60 x 68 si o greutate de 70 Kg. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S, 301 l, Clasa A+, H 189cm, Silver

Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S, 301 l, Clasa A+, H 189cm, Silver