Frigider cu o usa Heinner HF-250A+ pret si specificatii tehnice

      Frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+ cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea alb care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Acest model in totalitate numai cu zona de refrigerare are tehnologia de dezghetare automata. Zona de refrigerare cu dezgheţare automată/manuala in functie de optiuni, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Heinner HF-250A+ este un frigider practic dotat cu tehnologii de varf perfect pentru o familie mai mica, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire static are un volum net generos pe frigider de 250 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner integrat orizontal este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare in functie de preferintele fiecaruia.

     Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat. Heinner HF-250A+ este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST de la +16°C până la +38°C. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Hainner avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 43 dB. Din punct de vedere energetic Hainner se remarca prin consumul energetic mic de 135 kWh/an facand parte din clasa de consum A+.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 144 x 55,4 x 55,1 si o greutate de 57 Kg. 
Recomandare:

      Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
 
      Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:  Vezi noul pret actualizat
 
     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Frigider cu o usa Heinner HF-250A+, 250 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb
Frigider cu o usa Heinner HF-250A+, 250 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb