Motopompa Makita EW1050HX pret si specificatii tehnice

   Motopompele centrifugale pentru ape curate sau murdare pot fi raspunsul potrivit la problemele legate de lipsa serviciilor profesioniste pentru furnizarea apei menajere sau a celei industriale, ele putand acoperi o gama variata de aplicatii, fie acelea destinate utilizarilor casnici ori, mai ales, celor economici care lucreaza in agricultura, constructii sau industrie. Printr-un sistem complet de racorduri si accesorii destinate filtrarii apei se pot obtine avantaje maxime din exploatarea judicioasa a unei astfel de motopompe pentru apa. Pentru multi clienti cu experienta motopompele electrice au reprezentat achizitia optima in trecut insa, in prezent, din cauza caderilor dese a retelelor de tensiune, a lipsei racordari la o sursa de energie electrica, a secetelor prelungite precum si a problemelor majore in exploatare pe care le ridica impuritatile din apa motopompele de suprafata (cu combustibil lichid) sunt fara discutie alegerea cea mai inspirata pe care o poate face orice client bine informat. Motopompele centrifugale autoamorsante cu combustibil lichid pot fi folosite atat pentru apele curate cat si cele murdare si pot avea debite variabile in functie de puterea instalata. Avantajele pe care le reprezinta motopompele de suprafata, pe baza de combustibil lichid, sunt date de usurinta in manipularea lor, ele fiind deosebit de mobile, de sistemul comod de acces in vederea curatirii utilajului precum si de siguranta in exploatare, foarte rar putand sa apara si accidente pe durata utilizarii acestor dispozitive. Consumul de combustibil nu este deloc ridicat, iar greutatea unei astfel de motopompe permite amplasarea sa in cele mai diverse pozitii fara a fi nevoie de personal super-calificat sau de mai multe persoane care sa participe la aceasta operatiune. Ceea ce trebuie totusi de fiecare data respectat cu strictete sunt instructiunile de utilizare ale producatorului precum si regulile specifice de siguranta a muncii. Cei interesati, deopotriva utilizatori casnici sau industriali, pot beneficia de serviciile profesionale ale motopompei japoneze de apa curata Makita EW1050HX, care vine cu urmatoarele dotari standard: un sasiu metalic care are rol de postament pentru a sustine grupul motor pompa, si un maner pentru transport. Grupul motor pompa este racordat la acest cadru metalic prin intermediul a 4 prezoane elastice care au rolul de a diminua vibratiile motopompei si nivelul de zgomot. Nivelul puteri acustice garantat (cf. cu Norma EC/14/2000) este de 90 dB.

     Motopompa pentru apa curata Makita EW1050HX functioneaza pe baza de benzina si ofera un debit maxim refulat de 110 L/min, sau 6,6 m3/ora. Foarte important de stiut, in special pentru utilizatorii casnici sau industriali, este faptul ca inaltimea maxima de pompare poate atinge 35 m, iar adancimea de absorbtie maxima ajunge pana la 8 m. Makita EW1050HX detine tehnologia de autoamorsare, datorita faptului ca are un sistem de clapet etans la sorbul de pe aspiratie. Timpul de amorsare cu o linie de aspiratie de 4,5 metri este de 30 secunde. Motopompa pentru apa curata Makita EW1050HX este echipata cu un motor Subaru Robin EH025, tip OHC cu un cilindru in 4 timpi, racit cu aer. Capacitatea cilindrica a motorului este de 34,5 cm3. Corpul pompei cu carcasa spirala este turnat din aliaj de aluminiu, foarte rezistent la uzura, fiind prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil. Spirala rigida din aluminiu reduce uzura si astfel prelungeste durata de viata a pompei. Rotorul pompei de forma conica special proiectat este semideschis din fonta cu aliaj din crom, cu posibilitatea compensarii uzurii, cu legatura directa pe arborele motor. Datorita formei speciale rotorul are mare rezistenta la uzura, cu o probabilitate foarte redusa de a se bloca. Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala. Sistemul de etansare (presetupa), pentru a face fata materialelor foarte abrazive, cum sunt nisipul sau pietrisul este dintr-un material special din carbura de siliciu cu durabilitate indelungata. 

     Motopompa este capabila sa deplaseze un volum maxim de 110 de litri intr-un minut si poate pompa pana la 13200 de litri cu un singur plin de combustibil. Motorul EH025 este foarte usor de pornit si ofera putere ampla pentru cele mai dure conditii. Capacitatea rezervorului de ulei este de o,25 l. Uleiul recomandat pentru acest model este ulei cu marca Subaru pentru motoare in 4 timpi special conceput pentru a creste durata de viata a motorului. Makita EW1050HX are in dotare un sistem de protectie ce protejeaza motorul prin oprirea grupului in cazul in care se detecteaza un nivel foarte scazut de ulei in baia de ulei. Modelul Makita EW1050HX, are un diametru de refulare/aspiratie de 1″ (1 x 25,4 mm) si permite un diametru maxim pentru impuritati (granulometria) de 2 mm. Temperatura apei livrate de motopompa nu trebue sa depaseasca temperatura de 40°C. Puterea totala a motorului este de 1,1 CP (0,71 kW) si turatia nominala de 3600 rpm. Sistemul de pornire pentru aceasta motopompa este prin starter, carburantul folosit este benzina fara plumb avand un consum la sarcina de 75% din puterea motorului de 0,25 l / h. Rezervorul de carburant al motopompei Makita EW1050HX  este de 0,5 l cu o autonomie de functionare de 2 h. Greutatea motopompei impreuna cu sasiul este de doar 5,7 Kg. In plus oferta vine insotita si de kit de livrare ce consta din urmatoarele articole: Sorb din plastic cu sita pentru Motopompa Makita EW1050HX, cheie pentru bujii, 3 coliere prindere furtun 1″, stuturi aspiratie si refulare pentru furtun de 1″, garnituri stut, manual de utilizare si intretinere motopompa Makita EW1050HX . 

     Aplicatii pentru folosirea acestui model: Este ideala pentru irigari, controlul inundatiilor si bazine. Orice alte activitati unde este necesara vehicularea sau transvazarea diferitelor ape curate in cele mai variate scopuri. 

Recomandare:

     Motopompa Makita EW1050HX este una dintre cele mai bune (in opinia mea chiar cea mai buna)  motopompa de 1″ de ape curate existente pe piata la aceasta data. Calitatea si fiabilitatea nu poate fi pusa la indoiala. De ce sa cumparam o alta motopompa mai ieftina si de proasta calitate (chinazarie) cand putem achizitiona la cel mai bun pret o motopompa Makita EW1050HX, originala: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Motopompa Makita EW1050HX, ape curate, 4 timpi benzina