Motopompa de irigat DWP 390 K(S) pret si specificatii tehnice

      Motopompele centrifugale pentru ape curate sau murdare pot fi raspunsul potrivit la problemele legate de lipsa serviciilor profesioniste pentru furnizarea apei menajere sau a celei industriale, ele putand acoperi o gama variata de aplicatii, fie acelea destinate utilizarilor casnici ori, mai ales, celor economici care lucreaza in agricultura, constructii sau industrie. Printr-un sistem complet de racorduri si accesorii destinate filtrarii apei se pot obtine avantaje maxime din exploatarea judicioasa a unei astfel de motopompe pentru apa. Pentru multi clienti cu experienta motopompele electrice au reprezentat achizitia optima in trecut insa, in prezent, din cauza caderilor dese a retelelor de tensiune, a lipsei racordari la o sursa de energie electrica, a secetelor prelungite precum si a problemelor majore in exploatare pe care le ridica impuritatile din apa motopompele de suprafata (cu combustibil lichid) sunt fara discutie alegerea cea mai inspirata pe care o poate face orice client bine informat. Motopompele centrifugale cu combustibil lichid pot fi folosite atat pentru apele curate cat si cele murdare si pot avea debite variabile in functie de puterea instalata. Avantajele pe care le reprezinta motopompele de suprafata, pe baza de combustibil lichid, sunt date de usurinta in manipularea lor, ele fiind deosebit de mobile, de sistemul comod de acces in vederea curatirii utilajului precum si de siguranta in exploatare, foarte rar putand sa apara si accidente pe durata utilizarii acestor dispozitive. Consumul de combustibil nu este deloc ridicat, iar greutatea unei astfel de motopompe permite amplasarea sa in cele mai diverse pozitii fara a fi nevoie de personal super-calificat sau de mai multe persoane care sa participe la aceasta operatiune. Ceea ce trebuie totusi de fiecare data respectat cu strictete sunt instructiunile de utilizare ale producatorului precum si regulile specifice de siguranta a muncii. Cei interesati, deopotriva utilizatori casnici sau industriali, pot beneficia de serviciile profesionale ale motopompei cu motor japonez DWP 390 K(S) de apa curata, care vine cu urmatoarele dotari standard: un sasiu metalic simplu carosabil pe 2 roti de cauciuc 400 x 8 si sprijinit pe 2 picioare care are rolul de postament si deplasare pentru grupul motor pompa. Grupul motor pompa este racordat la acest sasiu metalic prin intermediul a 4 prezoane. Nivelul puteri acustice garantat (cf. cu Norma EC/14/2000) este de 116 dB.

     Motopompa pentru apa de irigat DWP 390 K(S) functioneaza pe baza de benzina si ofera un debit maxim refulat de 5o m3/ora. Foarte important de stiut, in special pentru utilizatori, este faptul ca inaltimea maxima de pompare poate atinge 65 m, iar adancimea de absorbtie maxima ajunge pana la 7 m. Motopompa pentru apa de irigat DWP 390 K(S) este echipata cu un motor Honda GX390, tip OHV cu un cilindru inclinat la 25 de grade in 4 timpi, racit cu aer cu filtru din burete. Capacitatea cilindrica a motorului este de 389 cm3 si alezajul x cursa este de 88 x 64 mm, cu un raport al compresiei de 8.0 : 1 Motorul are un tip de carburator orizontal cu plutitor. Sensul de rotire al arborelui motor este invers acelor de ceasornic. Pompa are o carcasa tip spirala din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil, turnat sub presiune foarte rezistenta la abraziune. Spirala rigida din aluminiu reduce uzura si astfel prelungeste durata de viata a pompei. Rotorul pompei din fonta este semideschis, cu posibilitatea compensarii uzurii, cu legatura directa pe arborele motor. Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala. Sistemul de etansare (presetupa) este dintr-un material special carbune ceramic cu durabilitate indelungata. 
     Pompa este capabila sa deplaseze un volum de 833 de litri intr-un minut si poate pompa pana la 120000 de litri cu un singur plin de combustibil. Motorul GX390 este foarte usor de pornit si ofera putere ampla pentru cele mai dure conditii. Capacitatea rezervorului de ulei este de 1,1 l. Uleiul recomandat pentru acest model este ulei cu marca Honda pentru motoare in 4 timpi special conceput pentru a creste durata de viata a motorului. DWP 390 K(S) are in dotare un sistem de protectie ce protejeaza motorul prin oprirea grupului in cazul in care se detecteaza un nivel foarte scazut de ulei in baia de ulei. Modelul DWP 390 K(S), are un diametru de refulare/aspiratie de 3″ (3 x 25,4 mm) si permite un diametru maxim pentru impuritati (granulometria) de 8 mm. Temperatura apei livrate de motopompa nu trebue sa depaseasca temperatura de 50°C. Puterea totala a motorului este de 13 CP (9,69 kW) si turatia nominala de 3600 rpm. Sistemul de pornire pentru aceasta motopompa este manual (demaror), putandu-se astfel face economii insemnate de combustibil, carburantul folosit este benzina fara plumb avand un consum la sarcina de 75% din puterea motorului de 2,2 l / h. Sistemul de aprindere este electronic cu tensiune inalta de 10 kV, fara ruptor. Rezervorul de carburant al motopompei DWP 390 K(S) este de 6,1 l cu o autonomie de functionare de 2,4 h. Dimensiuni (L x l x h) mm sunt: 700 x 740 x 640, iar greutatea motopompei impreuna cu sasiul este de doar 65 Kg. In plus oferta vine insotita si de kit de livrare ce consta din urmatoarele articole: Sorb din plastic cu sita pentru motopompa, cheie pentru bujii, 3 coliere prindere furtun 3″, stuturi aspiratie si refulare pentru furtun de 3″, garnituri stut, manual de utilizare si intretinere motopompa DWP 390 K(S) . 

      Avand o presiune ridicata este ideala pentru lucrari cum ar fi irigari si drenaje. Alimentarea cu apa din fantani, lacuri, rauri si transportul apei prin conducte pe distante lungi, umplerea rapida a rezervoarelor; Irigarea culturilor agricole pe ogoare, gradini, livezi, vii prin canale sau instalatii sub presiune cu aspersoare; Alimentarea cu apa curata sau desecarea bazinelor, piscinelor sau in crescatorii de peste, spalarea vitelor, grajdurilor, uneltelor si utilajelor agricole; Utilizarea ca motopompa pentru combaterea incendiilor in orice instalatii industriale, formatii de pompieri; Orice alte activitati unde este necesara vehicularea sau transvazarea diferitelor ape curate in cele mai variate scopuri.

Recomandare:

     Motopompa DWP 390 K(S) este una dintre cele mai bune (in opinia mea chiar cea mai buna)  motopompa de 3″ de ape curate existente pe piata la aceasta data. Calitatea si fiabilitatea nu poate fi pusa la indoiala. De ce sa cumparam o alta motopompa mai ieftina si de proasta calitate (chinazarie) cand putem achizitiona la cel mai bun pret o motopompa DWP 390 K(S), originala: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Motopompa de irigat DWP 390 K(S)