Motopompa profesionala HONDA Wb30Xt-3 toli-1100 l /min pret si specificatii tehnice

     Motopompele centrifugale pentru ape curate sau murdare pot fi raspunsul potrivit la problemele legate de lipsa serviciilor profesioniste pentru furnizarea apei menajere sau a celei industriale, ele putand acoperi o gama variata de aplicatii, fie acelea destinate utilizarilor casnici ori, mai ales, celor economici care lucreaza in agricultura, constructii sau industrie. Printr-un sistem complet de racorduri si accesorii destinate filtrarii apei se pot obtine avantaje maxime din exploatarea judicioasa a unei astfel de motopompe pentru apa. Pentru multi clienti cu experienta motopompele electrice au reprezentat achizitia optima in trecut insa, in prezent, din cauza caderilor dese a retelelor de tensiune, a lipsei racordari la o sursa de energie electrica, a secetelor prelungite precum si a problemelor majore in exploatare pe care le ridica impuritatile din apa motopompele de suprafata (cu combustibil lichid) sunt fara discutie alegerea cea mai inspirata pe care o poate face orice client bine informat. Motopompele centrifugale autoamorsante cu combustibil lichid pot fi folosite atat pentru apele curate cat si cele murdare si pot avea debite variabile in functie de puterea instalata. Avantajele pe care le reprezinta motopompele de suprafata, pe baza de combustibil lichid, sunt date de usurinta in manipularea lor, ele fiind deosebit de mobile, de sistemul comod de acces in vederea curatirii utilajului precum si de siguranta in exploatare, foarte rar putand sa apara si accidente pe durata utilizarii acestor dispozitive. Consumul de combustibil nu este deloc ridicat, iar greutatea unei astfel de motopompe permite amplasarea sa in cele mai diverse pozitii fara a fi nevoie de personal super-calificat sau de mai multe persoane care sa participe la aceasta operatiune. Ceea ce trebuie totusi de fiecare data respectat cu strictete sunt instructiunile de utilizare ale producatorului precum si regulile specifice de siguranta a muncii. Cei interesati, deopotriva utilizatori casnici sau industriali, pot beneficia de serviciile profesionale ale motopompei japoneze HONDA WB 30-XT de apa curata, care vine cu urmatoarele dotari standard: un cadru metalic tip sanie care are rol de protectie si postament pentru a sustine grupul motor pompa. Grupul motor pompa este racordat la acest cadru metalic prin intermediul a 4 prezoane elastice cu amortizoare din cauciuc care au rolul de a diminua vibratiile motopompei si nivelul de zgomot. Nivelul puteri acustice garantat (cf. cu Norma EC/14/2000) este de 101 dB.
     Motopompa pentru apa curata HONDA WB 30-XT functioneaza pe baza de benzina si ofera un debit maxim refulat de 1100 L/min, sau 66 m3/ora. Foarte important de stiut, in special pentru utilizatorii casnici, este faptul ca inaltimea maxima de pompare poate atinge 30 m, iar adancimea de absorbtie maxima ajunge pana la 8 m. HONDA WB 30-XT detine tehnologia de autoamorsare, datorita faptului ca are un sistem de clapet etans la sorbul de pe aspiratie. Motopompa pentru apa curata HONDA WB 30-XT este echipata cu un motor Honda Gx, tip OHV cu un cilindru in 4 timpi, racit cu aer. Capacitatea cilindrica a motorului este de 163 cm3 si alezajul x cursa este de 68 x 45 mm. Pompa are o carcasa tip spirala din fonta foarte rezistenta la abraziune. Spirala rigida din fonta reduce uzura si astfel prelungeste durata de viata a pompei. Rotorul pompei este semideschis, cu posibilitatea compensarii uzurii, cu legatura directa pe arboreIe motor. Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala. Sistemul de etansare (presetupa) este dintr-un material special carbune ceramic cu durabilitate indelungata. Pompa este capabila sa deplaseze un volum de 1100 de litri intr-un minut si poate pompa pana la 138.000 de litri cu un singur plin de combustibil. Motorul HONDA WB 30-XT este foarte usor de pornit si ofera putere ampla pentru cele mai dure conditii. Capacitatea rezervorului de ulei este de o,6 l. Uleiul recomandat pentru acest model este ulei cu marca Honda pentru motoare in 4 timpi special conceput pentru a creste durata de viata a motorului. HONDA WB 30-XT are in dotare un sistem de protectie ce protejeaza motorul prin oprirea grupului in cazul in care se detecteaza un nivel foarte scazut de ulei in baia de ulei. Modelul HONDA WB 30-XT, are un diametru de refulare/aspiratie de 3″ ( 3 x 25,4 mm) si permite un diametru maxim pentru impuritati (granulometria) de 5,8 mm. Temperatura apei livrate de motopompa nu trebue sa depaseasca temperatura de 60°C. Puterea totala a motorului este de 4,9 CP (3,6 kW) si turatia nominala de 3600 rpm. Sistemul de pornire pentru aceasta motopompa este manual (demaror), putandu-se astfel face economii insemnate de combustibil, carburantul folosit este benzina fara plumb avand un consum la sarcina de 75% din puterea motorului de 1,5 l / h. Sistemul de aprindere este electronic cu tensiune inalta de 10 kV, fara ruptor. Rezervorul de carburant al motopompei HONDA WB 30-XT este de 3,6 l cu o autonomie de functionare de 2,36 h. Dimensiuni (L x l x h) mm sunt: 510 x 385 x 455, iar greutatea motopompei impreuna cu sasiul este de doar 27 Kg. In plus oferta vine insotita si de kit de livrare ce consta din urmatoarele articole: Sorb din plastic cu sita pentru motopompa HONDA WB 30, cheie pentru bujii, 3 coliere prindere furtun 3″, stuturi aspiratie si refulare pentru furtun de 3″, garnituri stut, manual de utilizare si intretinere motopompa HONDA WB 30-XT.

      Aplicatii pentru folosirea acestui model: Alimentarea cu apa din fantani, lacuri, rauri si transportul apei prin conducte pe distante lungi, umplerea rapida a rezervoarelor; Irigarea culturilor agricole pe ogoare, gradini, livezi, vii prin canale sau instalatii sub presiune cu aspersoare; Alimentarea cu apa curata sau desecarea bazinelor, piscinelor sau in crescatorii de peste, spalarea vitelor, grajdurilor, uneltelor si utilajelor agricole; Utilizarea ca motopompa pentru combaterea incendiilor in orice instalatii industriale, formatii de pompieri; Orice alte activitati unde este necesara vehicularea sau transvazarea diferitelor ape curate in cele mai variate scopuri.

Recomandare:

     Motopompa HONDA WB 30 XT este una dintre cele mai bune (in opinia mea chiar cea mai buna)  motopompa de 3″ de ape curate existente pe piata la aceasta data. Calitatea si fiabilitatea nu poate fi pusa la indoiala. De ce sa cumparam o alta motopompa mai ieftina si de proasta calitate (chinazarie) cand putem achizitiona la cel mai bun pret o motopompa HONDA WB 30, originala: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

 

Motopompa profesionala HONDA Wb30Xt-3 toli-1100 l /min