Aparat de aer conditionat Franke FRAME FR12BW/ OD12, 12000 BTU pret si specificatii tehnice

      Folosirea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai buna metoda de a suporte zilele toride de vara sau zilele geroase din timpul ierni in intervalul termic de la +50°C pana la -15°C. Acest model poate fi o optiune, el nu are nevoie decât de apăsarea unui buton de pe telecomanda pentru a activa instalatia si aparatul de climatizare va mentine temperatura dorita indiferent de anotimp. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb/negru, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display ascuns pozitionat in centrul aparatului, unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare. Modelul Franke FRAME FR12BW/ OD12 poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei Inverter. Aceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale. De asemenea, un aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter, atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mult mai scurt si in acelasti timp functionarea unitatii este mult mai silentioasa. Unitatile interioare si unitatile exterioare ale aparatelor de aer conditionat Franke sunt foarte silentioase datorita fantelor unitatilor interioare si exterioare si a compresorului produs cu tehnologia DC inverter. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 28 la 44 dB, la cele 12 trepte de ventilare a unitati interioare. Instalatia de condensare a unitatii externe, este acoperita cu tehnologie goldfin, care protejeaza vreme indelungata impotriva coroziunii si creste performanta aparatului de aer conditionat.

Aparat de aer conditionat Franke FR12BW, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru carbon activ, Auto restart, Functie turbo, Negru

    Acest model de ultima generatie ce dispune de tehnologii avansate, are o putere maxima de racire de 15200 BTU si de incalzire de maxim 16600 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 30 – 35 mpDin punct de vedere energetic aparatul este inclus in clasa de energie A++ la modul de racire si clasa A+ la modul de incalzire. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, cu un consum anual de 280 kWh/an la racire si de 960 kWh/an la incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,8 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Franke, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

    Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,8 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. 

     Elementul de filtrare al acestui aparat de foarte buna calitate include un Dust Filter ce retine praful si particulele din camera, imbunatatind calitatea aerului. Filtrul se poate scoate si spala, permitand functionarea aparatului cu performanta din prima zi. Aparatul are si Active Carbon Filter ce inlatura mirosurile neplacute ca polenul sau amoniacul si retine prin intermediul suprafetei filtrului cu fibra electrostatica, praful, fumul si parul de animale ce pot provoca alergii. In plus are si Voc Filter ce retine formaldehide ca de exemplu compusi organici volatili (VOC) si celelalte gaze toxice. In acelati timp inlatura mirosurile neplacute si ridica calitatea aerului din camera. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Franke FRAME FR12BW/ OD12, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinandu-se si o economie de energie.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu un debit min/max de 450/650 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 1,4 l/h condens.

     Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim, iar dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C.

    Cu functia Autodiagnoza si autoprotectie, aparatul in caz de eroare afiseaza codul erorii. In situatia in care se declanteaza senzorul de temperatura, display-ul aparatului de aer conditionat va indica defectiunea si va continua sa functioneze. In acest fel, daca este nevoie urgenta, aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze. Unitatea interioara cantareste 7,4 kilograme avand dimensiunile de (275 x 800 x 188) mm, iar cea exterioara are o greutate de 29 kilograme cu dimensiunile de (800 x 554 x 333) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine la pachet cu kit de instalare si mai mult cu montaj standard inclus

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Franke FR12BW, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru carbon activ, Auto restart, Functie turbo, Negru