Frigider Vision Chef VRF-2301W pret si specificatii tehnice

     Frigiderul Vision Chef VRF-2301W este un aparat cu doua usi de culoare gri/sidef, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului, unde apa rezultată în urma dezgheţării zonei de refrigerare se adune într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici condensul se evapora, ajutat fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model are tehnologia de racire statica. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila avand maner orizontal integrat este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul si al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua. Al treilea raft specializat pentru depozitare de borcane si penultimul si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.

     Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a combinei avand doua compartimente despartite de un raft din sarma.   Compartimentul de mari dimensiuni a congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida, unde accesul la alimente se face foarte usor. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este de asemenea reversibila cu maner integrat orizontal. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Vision Chef VRF-2301W are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. Aparatul are si o tavita speciala pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Cuburile de gheata se vor desprinde usor prin simpla rotire a tavitei.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Vision Chef VRF-2301W  avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 41 dB.

      Din punct de vedere energetic Beko se remarca prin consumul energetic mic de 226 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 227 de litri din care 187 de litri ii revin frigiderului iar restul de 40 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 144 X 54 X 59.5 si o greutate de 45,4 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Primesti garantie 3 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Frigider cu doua usi Vision Chef VRF-2301W, 227 l, Clasa A+