Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AC pret si specificatii tehnice

     Acest model de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AC   este un aparat ultra-modern, generatie 2016 ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru astfel de produs. Nordstar are 3 trepte de ventilare unitatea interioara si poate functiona in mediu tropical la +46° C.

     Nordstar atrage foarte mult atentia prin design-ul foarte elegant, pe fond alb/negru, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la racire/incalzire cu cel mai mic consum posibil.

    Nordstar este un aparat de capacitate mare ultra-modern si econom cu telecomanda si ecran de tip LCD, ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 9000 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nom/min/max de 760 (4601130) W/h la racire si clasa cu un consum nom/min/max de 690 (4801130) W/h la incalzire. Consumul anual estimat racire este de 219 kWh/an iar la modul incalzire consumul anual estimat este de 1068 kWh/an. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 5,6 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Nordstar, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW.

      Aparatul dispune de un compresor Rotary GMCC cu tehnologie Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Schimbatorul de caldura de la unitatea interna este dotat cu turbulatoare de fluid si sistem de evacuare rapida a condensului. Ventilatorul unitatii externe are paletele cu suprafata de atac in forma de dinte de ferastrau, ceea ce reduce zgomotul de functionare. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge de la 40 pana la 48 dB(A), o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Instalatia de filtrare aer include filtru lavabil HD de inalta densitate cu autocuratare pentru praf si polen cu filtru catalizator rece, ce indeparteaza eficient mirosurile neplacute din aer. Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AC 9000 BTU, tehnologie Inverter, clasa A+, compresor GMCC

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Nordstar, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Functia de incalzire in sezon mediu se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 450 mc/h, fara sa-i modifice temperatura, cu distributie multidimensionala a aerului in incapere. 

     Functia de Dezumidificare  isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala cu o cantitate de 0,95 l/h condens.

      Functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

      Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functie de Autodiagnoza si autoprotectie, in caz de eroare se afiseaza codul erorii pe telecomanda. Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (745 x 250 x 195) mm, iar cea exterioara are o greutate de 27 kilograme cu dimensiunile de (715 x 235 x 540 mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

 Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AC 9000 BTU, tehnologie Inverter, clasa A+, compresor GMCC