Aparat de aer conditionat Panasonic Etherea 12000btu Inverter Filtru Plus Nano E-G CS/CU-E12QKE pret si specificatii tehnice

      Panasonic face diferenta in spatiul in care este instalat fiind unul din cei mai buni in tehnologia aerului conditionat, conferind un plus de hi -tech designului caminului dvs. Sistemele de climatizare Panasonic ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou. Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat INVERTER Panasonic Etherea E-G CS/CU-E12QKE, raceste sau incalzeste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului japonez Panasonic avand 3 trepte de ventilare cu debit maxim de aer, racire / incalzire (m3/h): 834 / 858 ce poate functiona in mediu tropical la +43° C. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea stanga, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 – 35 mp. Acest model oferă o eficiență maximă atat la modul racire cat si la modul incalzire. Acestea asigură un consum minim de energie electrică, datorită noului sistem Econavi, care intuiește nivelul de prezența umană într-o cameră și nivelul lor de activitate și ajustează în mod corespunzător puterea de răcire. Această caracteristică oferă economii de energie de până la 40% pe modul de încalzire, şi până la 30% economii de energie de pe modul de răcire. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++ la modul racire, cu un consum nom/min/max de 850 (250 – 1120) W la racire si aceeasi clasa A++, cu un consum nom/min/max de 925 (245 – 1690)W la incalzire. Consumul anual de energie electrica racire este de 186 kWh/an si la modul incalzire este de 1120 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Panasonic cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate.

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 7,6 la racire si de 4,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Panasonic, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,8 KW in cursul unui sezon.

     Aparatul de aer condiţionat Panasonic este echipat cu un nou sistem de purificare a aerului Mild Dry System, care utilizează nanotehnologia cu ioni şi radicali pentru a purifica aerul din cameră. Aceasta tehnologie inactiveaza și elimină 99% în mod eficient asupra microorganismelor din aer şi adezive, precum bacterii, virusuri şi mucegai, astfel asigurând un mediu de viaţă curat. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (20, 27, 39) dB la cele 3 trepte de ventilare. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Controlul automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. 

       Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 834 mc/h cu autobaleiere verticala, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 2 l /h condens.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat Panasonic ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile, insa va inregistra un consum suplimentar de energie.

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Pe durata acestei functii, ventilatorul ramane oprit pentru a se evita mirosurile neplacute din timpul curatarii schimbatoarului.

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Panasonic, cu temporizator săptămânal cu 6 operații de comutare pe zi sau săptămână, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functie Super Quiet datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatea interna a aparatului de aer conditionat Panasonic este printre cele mai silentioase aparate, ea emite un zgomot aproape imperceptibil.

     Controlul aparatului se poate face prin telecomanda primita dar si cu ajutorul smartphone-ului. Totusi, pentru controlul WiFi este nevoie de un modul M-Smart Wi-Fi care se va instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone, iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat.

     In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute –functie diagnosticare. Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (295 x 870 x 255) mm, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (619 x 824 x 299) mm.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Panasonic Etherea 12000btu Inverter Filtru Plus Nano E-G CS/CU-E12QKE