Side by side Electrolux EAL6240AOU pret si specificatii tehnice

      Side by side Electrolux EAL6240AOU este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Usile fiind duble, sunt de mai mici dimensiuni si, de aceea, bucatariile de dimensiuni mici pot profita foarte mult de pe urma unui astfel de frigider. Spatiul ocupat este, insa, mai mare decat in cazul unui frigider obisnuit, asa ca fiecare cumparator trebuie sa calculeze bine atunci cand cauta un astfel de frigider. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea Gri cu vopsea cu aspect de inox antiamprenta al aparatului, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD amplasat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, care nu incomodează mult când sunt deschise. Acest model are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si a congelatorului. Electrolux EAL6240AOU cu un singur compresor puternic prevăzut cu o electrovalvă, permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. 

     Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Electrolux EAL6240AOU este obtinut prin sistemul Fresh Turbo prezent la acest model cu o aplicatie tehnologica tridimensională, care poate prelungi durata menținerii prospețimii fructelor și legumelor cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. Combina frigorifica Electrolux cu dezgheţare automată, este construit astfel încât condensul rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 373 l precum și 2 compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 in corpul din dreapta realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 24 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului 1 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul My Zone etans cu 2 sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, avand comenzi de temperatură independente reglabile și precise, și o gamă largă de temperaturi pentru menținerea unei zone de prospețime biologică. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C), avand sistem de monitorizare automata a gradului de umezeala. Compartimentul cu functia Crisper Fresh la 0°C cu capacitatea de 30 litri ne permite sa pastram pestele si carnea intr-un mediu uscat, la un nivel scazut al umiditatii si la temperatura perfecta. Si ultimul compartimente de sus unde fructele si legumele sunt pastrate in siguranta in Quick Cool la 5°C cu umiditate ridicata pentru a fi proaspete si gustoase. Sistemul de etansare menține nivelul de umiditate corect și temperatura stabilă, pentru o prospeţime mai ridicată, decât legumele stocate intr-un compartiment convențional. Usa frigiderului verticala cu maner vertical cilindric cu sistem de deschidere spre dreapta fiind echipata cu 5 suporturi fixe mari pentru o compartimentare specializata. In primele 2 de sus pentru depozitarea de oua si branzeturi, iar urmatoarele 3 rafturi in functie de preferintele noastre.

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. 

Side by side Electrolux EAL6240AOU, 577 l, Clasa G, No frost, Iluminare LED, H 177 cm, Inox antiamprenta

       Aparatul are iluminare Eco Led premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, din plafon avand un consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Electrolux are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxim neta de 577 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 373 litri si congelator cu un spatiu total de 204 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele si alte 3 compartimente tip raft. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super racire cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Usa congelatorului cu maner vertical cilindric si cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 5 suporturi fixe mari specializate pentru depozitarea de produse congelate si condimente. Puterea de congelare a aparatului este de 16 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Electrolux avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Electrolux detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Electrolux avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter combinat cu filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile.
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Electrolux EAL6240AOU este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 478 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,3 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Electrolux presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 44 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 177 x 91,2 x 73,8 si o greutate de 135 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side Electrolux EAL6240AOU, 577 l, Clasa G, No frost, Iluminare LED, H 177 cm, Inox antiamprenta

Side by side Electrolux EAL6240AOU, 577 l, Clasa G, No frost, Iluminare LED, H 177 cm, Inox antiamprenta