Side by side ColorGlass No Frost Bosch KAD62S51 pret si specificatii tehnice

      In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Side by side ColorGlass No Frost Bosch KAD62S51 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul cu stil al acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea negru antracit a sticlei cu care sunt placate usile, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Acest model este dotat cu 2 usi au impreuna o latime de 94.84 cm si un unghi de deschidere maxim de 90°. In plus acest lucru permite să aibă rafturi mari cu lungimea de 76,6 cm, în compartimentul frigiderului, care dau posibilitatea de a stoca platouri de servire cu dimensiuni considerabile. Datorita acestuia, frigiderul Bosch are una din cele mai mari capacitati pentru pastrarea alimentelor. Afisajul LCD pozitionat in afara aparatului impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate.

     Elementele de comanda ale aparatului contin: Panoul de control tactil, încorporat la exteriorul uşii frigiderului ce oferă, economie de energie, producere de cuburi de gheaţă, congelare expres, un indicator al creşterii temperaturii şi butoane de control al temperaturii. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Cele 2 zone 1 de refrigerare şi 1 de congelare sunt una lângă alta, pe verticală si sunt complect separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, care nu incomodează mult când sunt deschise. În interiorul compartimentului de refrigerare, cele 49 de Led-uri ergonomice cu lumină albă oferă o frumoasă iluminare pentru o vizibilitate interioară perfectă. Acest model are tehnologia de racire Total No Frost / Multi-Flow Air Tower automat atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata monitorizand temperatura si nivelul de umiditateBosch are tehnologia de racire Air Multiflow 360°, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul filtrat rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Side by side ColorGlass No Frost Bosch KAD62S51,capacitate 528 litri,clasa A+,sticla neagra
      Acest model are si tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si No Frost a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat.
     Pentru siguranta congelatorul însă trebuie dezgheţat manual de 2 ori pe an. Bosch cu un singur compresor puternic prevăzut cu o electrovalvă, permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica cu dezgheţare automată frigider, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Bosch KAD62S51 este obtinut prin sistemul cu doua circuite de racire reglabile complet separate. In plus, cu acest sistem separat se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.
     Acest model inovator, are un volum net generos pe frigider de 332 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 1 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 9 sticle. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Vegetable Box etans cu trei sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.
     Usa frigiderului cu maner vertical cilindric din aluminiu eloxat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 6 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimele 4 rafturi specializate pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe sine glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare Eco Led premium albastru cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Bosch KAD62S51 are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima net de 528 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 332 litri si congelator cu un spatiu total de 177 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente tip sertar pe sine etanse unele fata de altele si 3 compartimente tip raft. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea pe sine a raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 2 rafturi realizate din sticla termorezistenta, unde 1 din 2 rafturi poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului cu maner vertical cilindric din aluminiu eloxat cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu dispenser iluminat pentru apă potabilă, cuburi de gheaţă sau gheaţă sfărâmată. Automatul pentru gheata si dozatorul de apa rece are racord permanent la reteaua de apa potabila. Dispozitivul de gheata poate fi deconectat si se realizeaza automat reumplerea necesara cu apa a rezervorului cu capacitatea de 6 litri. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete sau apa rece. Necesitatea schimbarii filtrului de apa este afisata de sistemul electronic. In cazul lipsei apei potabile sau a calitatii nesatisfacatoare a apei de la retea se umple rezervorul de apa situat in compartimentul racitor in partea stanga cu apa plata, urmand ca automatul din congelator sa preia aceasta apa si sa o transforme in cuburi de gheata de cea mai buna calitate. Capacitate de producţie de cuburi de gheata a automatului este de 2 kg / 24 h.
      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Bosch KAD62S51 avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Bosch detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 10 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent.  Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Bosch avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Bosch are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing se protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Sistem vizual și acustic de avertizare în cazul unei funcționări defectuoase a compartimentului de congelare. In plus are in dotare si functia de blocare acces copii. In functie de preferinte si necesitati aparatul poate functiona in totalitate la modul de refrigerare. Cand vrem sa obtinem consum mic de energie aparatul poate functona si la modul economic. Cu funcţia HO­LIDAY Bosch re­duce la minim tem­pe­ratura şi func­­­ţionarea a­pa­ratului fri­­gorific. Ac­tivarea acestei funcţii este utilă pentru perioadele în care familiile pleacă în concediu. În această pe­­rioadă, în fri­gider nu se păstrează alimente perisabile. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter combinat cu filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat, fara inlocuirea filtrului pe toata durata de functionare a aparatului. 
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Bosch KAD62S51 este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 464 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,27 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Bosch presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 44 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 176 x 91 x 76 si o greutate de 176 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side ColorGlass No Frost Bosch KAD62S51,capacitate 528 litri,clasa A+,sticla neagra

Side by side ColorGlass No Frost Bosch KAD62S51,capacitate 528 litri,clasa A+,sticla neagra