Ventilator cu picior Vortex VSF-40X1T/FS-40F pret si specificatii tehnice

     Vara incet incet isi intra in drepturi iar lucrul acesta aduce dupa sine si temperaturi caniculare greu de suportat de majoritatea dintre noi. In cazul acesta ar fi recomandat sa iti achizitionezi un aparat de ventilare cum este si noul ventilator cu picior Vortex VSF-40X1T/FS-40F. 

     Ventilator cu picior Vortex are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Modelul de aparat Vortex VSF-40X1T/FS-40F este un produs recomandat pentru o camera si/sau apartament, fiind deopotriva cele mai intalnite aparate de pe piata. Aparatul are un design clasic de culoare alb/bleu deschis avand o carcasa din plasic si o baza de sprijin in cruce.

     Aparatul constructiv, inglobeaza elicea si motorul, tija de legatura din metal cromat care este reglabila pe inaltime, unde sunt plasate actionarile, alaturi de un suport metalic care permite plasarea pe suprafete orizontale. Panoul de comanda este plasat in partea superioara a tijei de sprijin ce consta din 4 butoane de actionare. Poti modifica usor parametrii de functionare ai aparatului actionand foarte usor cele 4 butoane de actionare. Elicea ventilatorului avand diametrul de 40 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa automat miscari oscilatori stanga dreapta putandu-se opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. 

     Din punct de vedere energetic aparatul are un motor puternic cu un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (21, 28, 39) dB. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarea imbunatatire: Aparatul are inglobata tehnologia temporizator oscilatii ce contribue la o atmosfera placuta si relaxata. Aparatul cantareste 3 Kg avand dimensiunile de (D x H x W)mm: 180 x 530 x 460.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica ofertepret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:Vezi noul pret

Ventilator cu picior Vortex VSF-40X1T/FS-40F, 45 W, temporizator