Aparat aer conditionat inverter Radox 12000 btu pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat inverter Radox 12000 BTU face diferenta in spatiul in care este instalat fiind unul din cele mai bune aparate de pe piata din Romania in calitatea aerului conditionat, conferind un plus de hi -tech designului caminului dvs. Sistemul de climatizare Radox ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou. Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat Radox, incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate. Aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului Radox si poate functiona intr-un mediu cu temperaturii de pana la +43° C. Aparatul de un alb pur avand un design clasic, se  poate integra in orice camera din locuinta ta, fara sa afecteze in vreun fel aspectul acesteia. Unitatea interioara cu o linie eleganta si moderna, este dotata cu un display ascuns, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 12000 BTU si de incalzire de 13000 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 – 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A+, cu un consum nominal de 1030 W/h la racire si aceiasi clasa A+ cu un consum nominal de 980 W/h la incalzire. Consumul anual de energie la modul racire este de 290 kWh/an si consumul de energie la modul incalzire este de 1010 kWh/an

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 5,8 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Radox, cu emisii de CO2mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,8 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW in cursul unui sezon.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Radox cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu o elice cu diametru mare. Aparatul de aer condiţionat Radox este echipat cu un filtrul lavabil care are o suprafaţa mare şi înalta densitate, fiind capabil sa înlăture chiar şi particulele microscopice, menţinând aerul curat şi proaspăt. Acesta poate fi curatat si apoi refolosit.

      Datorita compresorului TOSHIBA (GMCC) de ultima generatie si a ventilatorului special conceput, aparatul de aer conditionat Radox emite un zgomot aproape imperceptibil. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential 36/44/50 dB pe ultima treapta de ventilatie. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

     Cu functia I Feel Radox utilizeaza senzorul din telecomanda in locul senzorului din aparat. Astfel, controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.

      Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10° C

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte la un debit maxim de 630 m³/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere colectand 1,2 l/h de condens.

      Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Radox, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Jet Cool datorita design-ul optimizat al evacuarii ofera un flux de aer mai puternic, care raceste incaperea cu pana la 5 grade in doar 5-6 minute.

     Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie. Unitatea interioara cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de (799 x 280 x 183) mm, iar cea exterioara are o greutate de 36 kilograme cu dimensiunile de (760 x 256 x 551) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. In plus oferta vine insotita de kit de instalare cu 3 m de traseu frigorific.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun:Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:Vezi noul pret actualizat

Aparat aer conditionat inverter Radox 12000 btu + WI-FI