Aparat de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-09 pret si specificatii tehnice

       Modelul Omnia O1MVI-09 Inverter cu gama de operare +50°C-15°C, este un produs din noua generatie de aparate DC Inventer. Acest aparat poate fi folosit pe parcursul intregului an avand atat functii de racire cat si functia de incalzire, fiind lansat pe piata romaneasca in anul 2016. Designul simplu a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea aparatului printre elementele de decorațiuni interioare. Acest aparat este echipat cu un display discret de tip LED în mijlocul unitati interioare, ce afișează programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Suprafata schimbatorului de caldura de la modelul Omnia a fost marita, prin folosirea conductelor de cupru cu striatii pe interior, imbunatatind astfel eficienta in modul de incalzire. Aparatul functioneaza si la o tensiune relativ mica cum ar fi 165 volti intr-o gama larga de tensiune (165 – 265) volti fara stabilizator de tensiune pentru a asigura operativitatea intr-un mediu cu tensiune fluctuanta sau mica.  

     Avand o capacitate de racire de 9000 BTU si incalzire de 10000 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau 2 camere de 22 – 25 mp.
     Atat la racire cat si la incalzire acesta se incadreaza in clasa energetica A++ cu un consum anual de 149 kWh/an la racire iar la incalzire cu un consum de 800 kWh/an. Este un consum destul de mic pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4,9 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Omni, cu emisii de CO2mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,9 KW. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model foloseste un compresor Omni, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interioara si exterioara au in componenta un invelis izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul. Unitatea interioara produce un zgomot secvential pe cele 12 trepte de ventilare de la 25 la 38 dB ultima treapta de ventilare, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Iar unitatea exterioare este dotata cu un compresor swing, ce este renumit pentru zgomotul redus de 53 dB si eficienta energetica ridicata.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul Omnia este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare ACF cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate aparatul fiind dotat cu Vitamina C + Cold Catalyst + Silver Ion. Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Cold Catalyst opreste reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Aerul fiind îmbogatit cu molecule de vitamina C ajuta la hidratarea pielii fiind benefic pentru ameliorarea circulatiei sangvine si pentru reducea riscului de aparitie a durerilor de spate. Aparatul de aer conditionat de la Omnia continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Cu functia „Around U” Omnia seteaza automat o temperatura optima pentru pozitia in care ne aflam, prin intermediul telecomenzii care transmite un semnal catre unitatea interioara ce indica temperatura din jurul ei. Aparatul ajusteaza automat temperatura setata pentru racire maxima pana la 18°C potrivita chiar si pentru camere cu servere unde temperatura este foarte importanta pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabile pentru utilizator.

     Timer-ul 24h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C. 

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu un debit maxim de 550 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

    Design-ul reinnoit ofera o distributie uniforma a aerului in toate colturile cu functia Debit de aer in 4 directii. Flapsurile se misca nu numai pe orizontala, ci si pe verticala automat si imprastie aerul fara probleme chiar si in cele mai dificile locuri.

    Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim, iar dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand  1 l/h condens.

      Funcţia Auto Clean de la Omnia previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Procesul dureaza 17 minute iar fupa finalizare aparatul se opreste si poate fi repornit pentru functionare. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

     Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

    Unitatea interioara cantareste 6,3 kilograme avand dimensiunile de (715 x 188 x 250) mm, iar cea exterioara are o greutate de 25,2 kilograme cu dimensiunile de (770 x 555 x 300) mm.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-09, 9000 BTU, clasa A++, Filtru Ionizator, HEPA, Vitamina C, Cold Catalyst, Auto-Curatare, 5 Ani garantie, alb