Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W pret si specificatii tehnice

      Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea silver care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire Full No Frost automata atat a frigiderului cat si a congelatorului.
Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, 340 l, Clasa A++, Full No Frost, H 189 cm, Alb
 
     Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer uscat are un volum net generos pe frigider de 235 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Combina frigorifica Hotpoint cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.
     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat este echipata cu 4 suporturi fixe 3 mici si unul mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 3 suporturi specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patrulea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. In partea inferioara a combinei Hotpoint se afla compartimentul mare etans Ultra Frech Crisper unde sertarul este izolat cu filtru de etilena unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Tot in aceasta zona se afla si compartimentul specializat 3 in 1 Zone fiind 1 sertar cu 3 functii pentru a pastra fiecare tip de produs alimentar intr-o stare perfecta si pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor. Acest sertar asigura conditiile ideale pentru pastrarea alimentelor perisabile precum carnea, pestele proaspat sau lactatele. Solutia perfecta pentru cei care vor sa pastreze carnea cruda pentru cateva zile inainte de a o gati, fara a mai necesita congelarea. In plus, poti folosi acest compartiment pentru a decongela alimentele, aceasta fiind metoda optima de decongelare, recomandata de specialisti.
     Aparatul are iluminare Dual LED Leigh ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Pentru a regla temperatura Hotpoint are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat. Datorita tehnologiei Total No Frost w / Multipower Invertor aparatul Hotpoint la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. Hotpoint are marca Ecotech ce este o garantie a standardelor ridicate de eficienta, cu niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.
     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.  Decongelarea congelatorului se face manual. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Hotpoint avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 38 dB.  
      Din punct de vedere energetic Hotpoint se remarca prin consumul energetic mic de 273 kWh/an facand parte din clasa de consum A++. Volumul total a acestei combine frigorifice este de 340 de litri din care 235 de litri ii revin frigiderului iar restul de 105 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 189 x 60 x 68 si o greutate de 54 Kg.
Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, 340 l, Clasa A++, Full No Frost, H 189 cm, Alb

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, 340 l, Clasa A++, Full No Frost, H 189 cm, Alb