Side by side Panasonic NR-B53VW2-WE pret si specificatii tehnice

     Side by Side Panasonic NR-B53VW2-WE este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor occidentale, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb si materialul otel inox Easy Clean, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD cu leduri cu oglinda pe jumatate, cu suprafata special conceputa pentru a nu lasa amprente, acest frigider Panasonic arata intotdeauna perfect datorita rezistentei la urmele de degete si la amprente. Aparatul de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitionat in afara aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, care nu incomodează mult când sunt deschise. Acest model are tehnologia automata de dezghetare atat a frigiderului cat si a si congelatorului.
     Pentru siguranta congelatorul însă trebuie dezgheţat manual de 2 ori pe an. Panasonic NR-B53VW2-WE cu un singur compresor puternic prevăzut cu o electrovalvă, permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica Panasonic NR-B53VW2-WE are sistem de racire NoFrost, unde umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor care extrage caldura din zona de congelare, se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Panasonic este obtinut prin sistemul Twin Cooling prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Twin Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.
     Acest model cu tehnologie de racire Twin Cooling dinamica prin ventilare, cu aer rece uscat, are un volum net generos pe frigider de 324 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Vitamin Safe Drawer etans cu trei sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C), avand sistem de monitorizare automata a gradului de umezeala, si lumina albastra si verde. Doua led-uri intermitente simuleaza nuantele de albastru si verde ale luminii solare pentru a activa apararea naturala a fructelor si legumelor, conservand vitaminele si pastrandu-le proaspete pentru mai mult timpcontinua si acel gust de „abia culese” care ne place. Compartimentul cu functia Chiller Case la 0°C ne permite sa pastram pestele si carnea intr-un mediu uscat, la un nivel scazut al umiditatii si la temperatura perfecta. Si ultimul compartiment unde fructele si legumele sunt pastrate in siguranta in Fresh Zone la 5°C cu umiditate ridicata pentru a fi proaspete si gustoase. Usa frigiderului cu maner vertical integrat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimele doua rafturi specializate pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime peste medie.

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

Side by side Panasonic NR-B53VW2-WE, 530L, Clasa A++, No Frost, Inverter, Twin-Eco Cooling, Dispenser, H 186 cm, Alb

      Aparatul are iluminare Eco Led premium albastru cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Panasonic are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.
     Capacitatea maxima net de 530 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 324 litri si congelator cu un spatiu total de 206 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 3 compartimente tip sertar pe sine etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului cu maner vertical integrat cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu dispenser iluminat pentru apă potabilă, cuburi de gheaţă sau gheaţă sfărâmată. Automatul Compact Icemaker pentru gheata si dozatorul de apa rece are racord permanent la reteaua de apa potabila. Dispozitivul de gheata poate fi deconectat si se realizeaza automat reumplerea necesara cu apa a rezervorului cu capacitatea de 6 litri. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete sau apa rece. Necesitatea schimbarii filtrului de apa este afisata de sistemul electronic. In cazul lipsei apei potabile sau a calitatii nesatisfacatoare a apei de la retea se umple rezervorul de apa situat in compartimentul racitor in partea stanga cu apa plata, urmand ca automatul din congelator sa preia aceasta apa si sa o transforme in cuburi de gheata de cea mai buna calitate. Capacitate de producţie de cuburi de gheata a automatului este de 1,2 kg / 24 h.
      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Panasonic avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Panasonic detine: Aparatul detine si sistemul Multiflow asistat de ventilator ce va dispersa in mod egal curentii de aer rece uscat in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 10 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°Cin functie de gradul de incarcare al congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 24 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Aparatul avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Panasonic are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing se protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Panasonic avand functie de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. Sistemul Hygiene Active garanteaza un flux de aer constant in frigider pentru a tine bacteriile daunatoare departe de alimente si pentru a asigura igiena maxima, pastrand alimentele proaspete. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia de autodiagnoza unde codurile de verificare se afiseaza pe indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate. Cu funcţia HO­LIDAY Panasonic re­duce la minim tem­pe­ratura şi func­­­ţionarea a­pa­ratului fri­­gorific. Ac­tivarea acestei funcţii este utilă pentru perioadele în care familiile pleacă în concediu. În această pe­­rioadă, în fri­gider nu se păstrează alimente perisabile.
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Panasonic este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 346 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 0,9 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter si carcasa termodinamica care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Panasonic presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB la aproape acelasi nivel de zgomot ca al unei soapte. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 186 x 91,5 x 71 si o greutate de 137 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side-by-Side PANASONIC NR-B53V2-XE, 530l, A++, inox antiamprenta