Frigider side by side Liebherr SBSes 7165 pret si specificatii tehnice

     Side by Side Liebherr SBSes 7165 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintiu si materialul otel inox Smart Steel ce reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor, suprafata este deosebit de usor de curatat si iti da senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 6 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu 2 compresoare de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces in corpul din stanga. Corpul din stanga are avantajul uşilor de acces înguste si cu inaltime medie, care nu incomodează mult când sunt deschise. Acest model are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si No Frost a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat.

       Pentru siguranta congelatorul însă trebuie dezgheţat manual de 2 ori pe an. Compresorul corpului din stanga aparatului este echipat cu o electrovalvă, ce permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Corpul din dreapta aparatului avand propriul compresor de mare capacitate este echipat cu o singura usa ingusta care nu incomodeaza mult când este deschisa. Acest corp de refrigerare are modul de operare numai de frigider fara congelator cu un spatiu estins de racire, fiind dotat cu tehnologia de dezghetare automata. Combina frigorifica Liebherr SBSes 7165 cu dezgheţare automată frigider, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii in 6 zone de racire pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Liebherr SBSes 7165 este obtinut prin Twin cooling system prezent la acest model cu 4 circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu Twin cooling system se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

     Acest model cu tehnologie de racire Twin cooling system dinamica prin ventilare, cu aer rece uscat, are un volum net generos pe frigider in cele doua corpuri de 483 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește si preparate proaspete in corpul din dreapta combinei. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.

      Rafturile de depozitare alimente in frigider corpul din dreapta sunt in numar de 5 realizate din sticla termorezistenta cu rama de inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Frigiderul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în frigider, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort. In partea inferioara a frigiderului corpului din dreaptase al combinei afla compartimentul Bio Fresh etans cu trei zone de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Compartimentul Bio Fresh garanteaza clima perfecta pentru o prospetime extrem de lunga. La o temperatura cu putin peste 0° C si la o umiditate ideala, fructele si legumele, carnea, pestele si produsele lactate isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant de pana la trei ori mai mult decat in frigiderele traditionale. Acest compartiment este monitorizat electronic separat avand un display LCD interior pe raft cu actionare touch control.

     Compartimentul de refrigerare de sus din stanga combinei frigorifice impartit in doua compartimente are 3 rafturi fixe care sustine dispozitive speciale de stocare buteli de vin in plan inclinat sau orizontal in functie de timpul de depozitare. Temperatura din acest compartiment se mentine constant in functie de nivelul setat. Usa frigiderului unica cu maner vertical din aluminiu eloxat cilindric cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe 3 mici si 1 mari pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimul raft specializat pentru depozitarea de recipiente si sticle cu inaltime peste medie. Sistemul de usi al combinei Liebherr SBSes 7165, este dotata din punct de vedere tehnologic, cu Soft System ce este o inovatie pentru mai multa siguranta si confort. Sistemul Soft System integrat in usa amortizeaza miscarea la inchiderea acesteia. Chiar si in cazul unei incarcari complete a usii interioare, Soft System asigura o inchidere foarte delicata a usii. La aparatul care are in dotare acest sistem, usa se inchide automat de la un unghi de cca. 45 grade. Liebherr SBSes 7165 are iluminare Eco Led premium albastru cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Liebherr SBSes 7165 are la interiorul aparatului 4 termostate cu reglare electronica independenta.  Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe sine telescopice ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Capacitatea maxima net de 602 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 483 litri din care Bio fresh 111 litri si congelator cu un spatiu total de 119 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga jos a combinei avand 5 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata pentru a face economie de energie. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca Vario Space si pentru alimentele de congelat voluminoase ca o lada frigorifica.

      Puterea de congelare a aparatului este de 16 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. In plus combina are in dotare dispozitivul pentru gheata Ice Maker cu racord permanent la apa. Dispozitivul de gheata Ice Maker poate fi deconectat si realizeaza automat reumplerea necesara cu apa a rezervorului. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete. Necesitatea schimbarii filtrului de apa este afisata de sistemul electronic. In cazul lipsei apei potabile sau a calitatii nesatisfacatoare a apei de la retea se umple rezervorul de apa situat in compartimentul racitor in partea stanga cu apa plata, urmand ca Ice Maker-ul din congelator sa preia aceasta apa si sa o transforme in cuburi de gheata de cea mai buna calitate.
Side by side cu vitrina vinuri BioFresh Liebherr SBSes 7165, 605 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2, Full inox

     Liebherr SBSes 7165 avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 31 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C până la +38°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Liebherr SBSes 7165 detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 10 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de cantitatea introdusa in congelator si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. SBSes 7165 avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Aparatul are in dotare si sistemul Home Dialog  ce permite ca un aparat situat la subsol, de exemplu, sa fie controlat folosind display-ul unei combine compatibile Home Dialog care este in apropiere. Toate functiile aparatului conectat in retea, cum ar fi setarea temperaturii sau modul Super Frost, pot fi operate prin intermediul ecranului aparatului Master din apropiere. Mai pot fi conectate optional pana la sase aparate Liebherr folosind doar modulul de extensie PLC disponibil ca si accesoriu. Pentru a permite conectarea in retea, aparatele trebuie sa fie conectate la aceeasi retea electrica. Nu este necesara utilizarea conexiunii prin cabluri suplimentare care consuma mult timp. In plus SBSes 7165 are optiunea viitoare Smart Grid ce se va extinde si in tara noastra pana in anul 2020 pentru a reduce costul electricitatii in casa, prin intermediul unui contor pus la dispozitie de catre furnizorul de energie electrica. Cand va fi disponibil un surplus de energie, de exemplu de la resurse alternative de energie, Liebherr SBSes 7165 va fi alimentat la un pret redus. Liebherr SBSes 7165 cu functia Smart Grid va fi pregatit pentru aceasta tehnologie avansata.

       Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Liebherr SBSes 7165 este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 527 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,44 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Liebherr presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185,2 x 121 x 63 si o greutate de 90 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 6 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side cu vitrina vinuri BioFresh Liebherr SBSes 7165, 605 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2, Full inox

Side by side cu vitrina vinuri BioFresh Liebherr SBSes 7165, 605 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2, Full inox