Side by side Sharp SJFP760VST pret si specificatii tehnice

     Side by Side Sharp SJFP760VST este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Fiind cel mai mare obiect din bucătărie, frigiderul trebuie nu numai să funcţioneze excelent, dar să si arate foarte bine, aducănd stil în orice bucătărie de familie. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintie a fatadei si materialul otel inox Easy Clean antiamprenta, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Acest model cu 4 usi are un sistem unic de inchidere fara perete despartitor care mareste substantial volumul util din interior. Datorita acestuia, frigiderele Sharp au cele mai mari capacitati pentru pastrarea alimentelor. Afisajul LCD de dimensiuni generoase cu pictograme sugestive pozitionat in afara aparatului impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Panoul de control tactil, încorporat la exteriorul uşii frigiderului ce oferă, economie de energie, producere de cuburi de gheaţă, curăţarea tăvitei pentru gheaţă, congelare expres, blocare usa de siguranţă, mod de vacanţă, un indicator al creşterii temperaturii şi butoane de control al temperaturii. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Cele 3 zone 1 de refrigerare şi 2 de congelare sunt una lângă alta, pe verticală si orizontala fiind complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste si cu inaltime medie, care nu incomodează mult când sunt deschise. În interiorul compartimentului de refrigerare, cele 36 de led-uri ergonomice cu lumină albă  pe spate oferă o frumoasă iluminare pentru o vizibilitate interioară perfectă. Sharp are functia Hybrid Cooling ce foloseşte o plăcuţă de aluminiu în interior, în spatele frigiderului, răcită la 0˚C pentru a restaura umezeala din compartimentul răcit cu ajutorul tehnologiei No Frost. Acest sistem de răcire uşoară nu usucă alimentele, iar fructele şi legumele îşi menţin proaspete aspectul şi gustul un timp mai îndelungat. 

     Acest model are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si No Frost a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat. Pentru siguranta congelatorul însă trebuie dezgheţat manual de 2 ori pe an. Sharp SJFS810VSL cu un singur compresor puternic prevăzut cu o electrovalvă, permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii Sharp de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica cu dezgheţare automată frigider, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Sharp SJFS810VSL este obtinut prin sistemul cu trei circuite de racire reglabile complet separate. In plus, cu acest sistem separat se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.
     Acest model inovator, are un volum net generos pe frigider de 345 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 2 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans cu 4 zone de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Din care doua zone pentru alimente proaspete cu temperatura din sertar de (aprox. 3 °C), iar urmatoarele 2 zone cu sertare de stocare pentru fructe si legume cu umiditate controlata. 

     Prima usa a frigiderului cu maner vertical din sticla cu sistem de deschidere integrat spre dreapta este echipata cu; 4 suporturi fixe 3 mici si 1 mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimul raft specializat pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime peste medie. A doua usa a frigiderului cu maner vertical din sticla cu sistem de deschidere integrat spre stanga este echipata cu; 3 suporturi fixe 2 mici si 1 mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de recipiente si borcane cu inaltime medie, iar ultimul raft specializat pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime peste medie.

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. 

Side by side Sharp SJFP760VST, Ioni Plasmacluster, 556 l, Clasa A+, H 172 cm, Inox    Pentru a regla temperatura Side by Side Sharp SJFS810VSL are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima net de 556 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 345 litri si congelator cu un spatiu total de 211 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea de jos a combinei avand 6 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Tot in aceasta zona se afla un dispenser automat de cuburi de gheata cu rezervor. Tehnologia de fabricare a cuburilor de gheata este prezentata astfel. Din rezervorul de stocare apa plata cu capacitatea de 1,8 l apa trece in compartimentul de congelare intr-o tavita cu forme de gheata, unde se formează cuburile de gheață. Ai posibilitatea de a opta pentru 4 modele, care variază în funcție de mărimea și transparența cuburi de gheață. Un indicator se aprinde atunci când gheata este finalizată.

      Puterea de congelare a aparatului este de 9,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Sharp SJFS810VSL avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 17 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in sezon de iarna până la +43°C in sezon de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Sharp SJFS810VSL detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal in functie de cantitatea de alimente din congelator si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Sharp SJFS810VSL avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Sharp este dotat cu un filtru performant avand tehnologia unica Ion Plasmacluster si dezodorizator (fagure de miere / nano) pentru eliminarea mirosurilor neplacute si a microorganismelor. Sistemul Ion Plasmacluster asigura mentinerea unui aer curat in congelator si frigider, prin generarea de ioni pozitivi si negativi, urmand intocmai modelul natural prin care se curata aerul in zonele impadurite de munte.

     Modelul detinand si functia Energy Glass ce monitorizeaza si ajusteaza permanent conditiile din frigder si creeaza un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor. Prin acest proces, Sharp economiseste energie, plasandu-se in clasele de top din punctul de vedere al eficientei consumului. Aparatul poate functiona si fara congelator. Cu funcţia HO­LIDAY Sharp re­duce la minim tem­pe­ratura şi func­­­ţionarea a­pa­ratului fri­­gorific. Ac­tivarea acestei funcţii este utilă pentru perioadele în care familiile pleacă în concediu. În această pe­­rioadă, în fri­gider nu se păstrează alimente perisabile. In plus Sharp detine si tehnologia de blocare usa copii
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Sharp SJFS810VSL este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 440 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,2 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Sharp SJFS810VSL presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 37 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 172 x 89,2 x 77,1 si o greutate de 104 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

sharp sjfp760vst_2.jpg