Combina frigorifica Albatros CF39A+ pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Albatros CF39A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de dimensiuni peste mediu dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb de la albatros si materialul din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Albatros CF39A+ cu dezgheţare automată frigider este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara aparatului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Pentru a mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata mai ales vara cand si umiditatea este ridicata congelatorul trebuie sa fie dezghetat periodic. 

      Albatros CF39A+ este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie mica, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 223 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.
     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 pot fi ajustate după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Albatros CF39A+ se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. 
      Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura aparatul are un termostat la interiorul frigiderului reglabil si usor de utilizat.
     Capacitatea maxima net de 312 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 223 litri si congelator cu un spatiu total de 89 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila si maner orizontal integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente din fiecare sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Albatros avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. 
     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C până la +32°C atat pentru frigider cat si pentru congelator. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

    Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Albatros CF39A+ este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 273 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului si clasei de izolare termica care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu o tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185,8 x 60,5 x 60,5 si o greutate de 60 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Albatros CF39A+, 312 litri, Clasa A+, H 186 cm, 3 Ani garantie, Alb