Aparat de aer conditionat Yoki YW09IT DC Inverter pret si specificatii tehnice

      Modelul Yoki YW09IT DC Inverter cu gama de operare +43°C-15°C, este produs de Kinki Yoki, o companie japoneza fondata in Japonia in anul 1951 in orasul Osaka si devenita lider mondial in prezent. Acest aparat este conceput si fabricat de japonezi pentru a fi folosit pe parcursul intregului an avand atat functii de racire cat si functia de incalzire, fiind lansat pe piata romaneasca in anul 2016.

     Designul simplu a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea aparatului printre elementele de decorațiuni interioare. Acest aparat este echipat cu un display discret de tip LED în mijlocul unitati interioare, ce afișează programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Suprafata schimbatorului de caldura de la modelul Yoki a fost marita, prin folosirea conductelor de cupru cu striatii pe interior, imbunatatind astfel eficienta in modul de incalzire. Aparatul functioneaza si la o tensiune relativ mica cum ar fi 165 volti intr-o gama larga de tensiune (165 – 265) volti fara stabilizator de tensiune pentru a asigura operativitatea intr-un mediu cu tensiune fluctuanta sau mica.  

     Avand o capacitate de racire de la 3430 – 10580 BTU si de incalzire de la 3430 – 12969 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau 2 camere de 22 mp.
     Atat la racire cat si la incalzire acesta se incadreaza in clasa energetica A++ cu un consum anual de 180 kWh/an la racire iar la incalzire clasa A+ cu un consum de 845 kWh/an. Consumul de energie electrica la modul racire este de la 0,290 / 1,100 kW/h iar la modul incalzire este de la 0,290 /1,400 kW/h. Este un consum destul de mic pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Yoki, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model foloseste un compresor Yoki, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interioara si exterioara au in componenta un invelis izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul. Unitatea interioara produce un zgomot secvential pe cele 3 trepte de ventilare de (20, 26, 30)dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Iar unitatea exterioare este dotata cu un compresor swing, ce este renumit pentru zgomotul redus de 48 dB si eficienta energetica ridicata.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul Yoki este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare ACF cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Filtrul colecteaza datorita puterii electrostatice mari a suprafetei, materiile microscopice daunatoare cum sunt polenul si firele de praf care pot cauza boli respiratorii. In plus acest sistem activ de filtrare al aerului se face cu ajutorul generatorului de ioni pozitivi incorporat in unitatea interioara.

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C. In plus viteza ventilatorului este controlata de temperatura condensatorului. Ventilatorul porneste doar atunci cand condensatorul este incalzit suficient.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 650 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

    Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim, iar dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 0,8 l/h condens.

     Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

    Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (799 x 280 x 183) mm, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (760 x 551 x 256) mm.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Yoki YW09IT DC Inverter 9000 BTU, clasa A++