Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI pret si specificatii tehnice

     Star-Light ACM-12WIFI face diferenta in spatiul in care este instalat fiind unul din cele mai bune aparate de pe piata din Romania in calitatea aerului conditionat, conferind un plus de hi -tech designului caminului dvs. Sistemul de climatizare Star-Light ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou. Prin apasarea unui  singur buton, aparatul de aer conditionat INVERTER Star-Light ACM-12WIFI, incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate. Aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului Star-Light si poate functiona intr-un mediu cu temperaturii de pana la +43° C.

     Aparatul de un alb pur avand un design clasic, se  poate integra in orice camera din locuinta ta, fara sa afecteze in vreun fel aspectul acesteia. Unitatea interioara cu o linie eleganta si moderna, este dotata cu un display ascuns in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Star-Light ACM-12WIFI are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 12000 BTU si de incalzire de 13000 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 23 mpEficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++, cu un consum maxim de 1470 W/h la racire si clasa A+ cu un consum maxim de 1760 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul racire este de 180 kWh/an si consumul de energie la modul incalzire este de 933 kWh/an

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,8 la racire si de 4,2 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Star Light, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,8 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,2 KW in cursul unui sezon.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Star Light cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu o elice cu diametru mare. Aparatul de aer condiţionat Star Light este echipat cu un filtrul lavabil care are o suprafaţa mare şi înalta densitate, fiind capabil sa înlăture chiar şi particulele microscopice, menţinând aerul curat şi proaspăt. Acesta poate fi curatat si apoi refolosit.

      Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului special conceput, aparatul de aer conditionat Star Light emite un zgomot aproape imperceptibil. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot 39 dB pe ultima treapta de ventilatie. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -10°C si +18°C. In plus aparatul are si protectie impotriva aerului rece atunci cand echipamentul este pornit pe incalzire.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte la un debit maxim de 520 m³/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere colectand 1,2 l/h de condens.

     Follow Me, functie care permite telecomenzii sa comunice unitatii interne temperatura din zona unde este amplasata, practic exista un termometru in telecomanda.

      Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Star-Light ACM-12WIFI, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Jet Cool datorita design-ul optimizat al evacuarii ofera un flux de aer mai puternic, care raceste incaperea cu pana la 5 grade in doar 5-6 minute.

     Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute – functie diagnosticare.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

     Cu functia WiFi aparatul Star Light, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus     Unitatea interioara cantareste 8,2 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 802 x 189 x 297, iar cea exterioara are o greutate de 29,1 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 300 x 555. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si cu kit de instalare facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus