Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+ pret si specificatii tehnice

     Frigiderul Beko DDEN517MWD este un aparat cu doua usi de culoare gri/sidef, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda digital situat pe usa congelatorului in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand butoane cu actionare touch – control ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului, unde apa rezultată în urma dezgheţării se adune într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici se va evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model cu tehnologie de racire fara gheata (no frost) răcirea se efectuată prin ventilarea interiorului cu curenţi de aer rece. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri.  Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila avand maner integrat este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In partea superioara se afla un rezervor din plastic cu capac pentru alimentarea dozatorului de apa plata rece. Primul si al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua. Al treilea raft specializat pentru depozitare de borcane si penultimul si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.  

     Aparatul are iluminare cu sistemul Active Fresh Blue Light ce mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel creste durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a combinei avand doua compartimente despartite de un raft din plastic. Compartimentul de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida, unde accesul la alimente se face foarte usor. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este de asemenea reversibila si are pe ea doua rafturi mai mici pentru depozitare alimente. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. La exteriorul frigiderului se afla un dozator care iti va oferi apa rece in zilele calduroase de vara. Aparatul are si un dispozitiv special pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Acestea se vor desprinde usor prin simpla rotire a tavitei pentru cuburi, putand fi colectate in sertarul special. Functiile speciale ale modelului Beko DDEN517MWD+ sunt: 

     Functia de ionizare cu care este dotat indeparteaza bacteriile si microorganismele ce se pot forma pastrand alimentele pe termen lung. Sistemul Active Dual Cooling ce asigura o racire cu 20% mai rapida, dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST de la +10°C până la +38°C. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Beko DDEN517MWD+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 44 dB.  

      Din punct de vedere energetic Beko se remarca prin consumul energetic mic de 350 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 415 de litri din care 350 de litri ii revin frigiderului iar restul de 85 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 193 X 70 X 68.5 si o greutate de 90 Kg. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+, 435 l, Clasa A+, No Frost, H 193 cm, Gri Sidef

. Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+, 435 l, Clasa A+, No Frost, H 193 cm, Gri Sidef