Combina frigorifica Arctic ANK305+ pret si specificatii tehnice

      Arctic ANK305+ cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea alb care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Este o operaţiune destul de incomodă, care trebuie repetată cu regularitate mai ales vara. Dacă se întârzie prea mult cu dezgheţarea congelatorului, scad performanţele acestuia şi creşte semnificativ consumul de curent. Arctic ANK305+ este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 204 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește,  preparate proaspete etc.
     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sarma ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri.  Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului cu maner integrat este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea borcanelor sau recipientelor de plastic de mici dimensiuni, al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua, al treilea raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla cu inaltime medie si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat. 
     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei  avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST de la +10°C până la +38°C. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Arctic ANK305+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 42 dB.  
      Din punct de vedere energetic Arctic ANK305+ se remarca prin consumul energetic mic de 268 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total a acestei combine frigorifice este de 291 de litri din care 204 de litri ii revin frigiderului iar restul de 87 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 181.4 x 54 x 60 si o greutate de 49 Kg. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Mai mult experti Arctic iti vor raspunde prompt atat online, prin live chat pe site-ul www.arctic.ro, cat si la numarul de telefon *9010.
Recomandare:

      Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
 
      Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb