Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL pret si specificatii tehnice

     Modelul Beko WMB71242MBL avand tehnologia Smart Blue iti ofera o serie de programe si functii adaptate perfect tuturor tipurilor de haine, este o masina performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie si economica din punct de vedere al consumului. Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84 cm inaltime, 60 cm lungime si 50 cm latime astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Beko WMB71242MBL este dotata cu un motorul ProSmart Inverter ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 75 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

     Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de o durabilitate maxima in utilizare. Capacitatea maxima de incarcare este de 7 Kg iar cele 1200 de rpm. asigura o spalare eficienta. Beko are tehnologia Turatie variabila unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 600 rot/min la maxim 1200 rot/min. Beko are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran color LCD cu control electronic fiind actionat de butoane touch- control avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 0 – 24 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare. De asemenea se vor urmari etapele principale de spalare cu ajutorul unor LED-uri de control. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb Best iar tamburul este din otel inox. Hubloul are o deschidere generoasa de 30 cm si un unghi de deschidere al usi de 155° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Masina de spalat are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Designul special, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Beko dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului:

     Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Sistemul Aqua fusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie, detergent in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit. Beko are tehnologia protectie impotriva inundatiilor – ce opreste automat alimentarea cu apa in cazul in care detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale. Grila formata din cele 16 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Poti alege intre cele 16 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc.

     Programele speciale ale masini Beko sunt: Programul Xpress Super Short ce iti ofera o spalare impecabila a unei cantitati de 2 kg de rufe in doar 14 minute, la o temperatura de 30ºC. Programul Eco Clean 20° C a fost creat din dorinta de a proteja mediul si resursele naturale. Pot fi spalate articole din bumbac sau usor murdare, cu o incarcare de maxim 3,5 kg, intr-o perioada mai scurta de timp si intr-un mod mult mai economic. Programul Dark care este special creat pentru hainele inchise la culoare. Program Mixt  ce optimizeaza spalarea la mixtul de rufe. Daily Espress este un program rapid care ajuta masina sa termine de spalat in 39 de minute cu o incarcare maxima (ideal pentru tesaturii din bumbac). Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sesnsibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Prespălarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţând la prespălare economisiţi energie, apă, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spăla hainele de lână/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşină”, pentru care se recomandă spălarea manuală. Masina Beko se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ si consum redus de resurse, avand un consum de apa de 43 litri la un program standard de spalare si anual de apa  de 9020 l/an, de energie in program standard de 0,862 kW/h si 196 kWh/an consum in medie anual. In plus promotia vine insotita si de pachetul cadou: anticalcar Wpro pentru masini de spalat vase si rufe in valoare de 19 lei.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Alb