Masina de spalat rufe Beko WMB91242LA pret si specificatii tehnice

     Beko WMB91242LA este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie economica din punct de vedere al consumului. Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84 cm inaltime, 60 cm lungime si 59 cm latime astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Beko este dotata cu un motorul ProSmart Inverter ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 55 dB la spalare si 71 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de o durabilitate maxima in utilizare, compania Beko ofera 10 ani garantie acestui tip de motor. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 Kg iar cele 1200 de rpm. asigura o spalare eficienta. Beko are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 600 rot/min la maxim 1200 rot/min. Beko are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 0 – 24 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare. De asemenea se vor cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de control. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In stanga panoului de comanda se afla sertarul pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox, avand diametrul hubloului de 34 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 165 de grade. Grila formata din cele 16 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa.

     Poti alege intre cele 16 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Designul special, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Beko dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. 

     Programele speciale ale masini Beko sunt: Auto curatare ce este activat periodic la 20 de cicluri de spalare, pentru a asigura igienizarea cuvei. Programul expres zilnic incarcare maxima la 30ºC in doar 39 minute, sau expres super rapid de 14 minute, destinat articolelor usor murdare si nepatate, cum ar fi prosoape, tricouri, sosete. Programul Dark care este special creat pentru hainele inchise la culoare. Baby care este un program cu ajutorul caruia vei spala eficient hainele de bebelus fara a mai pastra vreo urma de detergent in material fiind periculos pentru pielea sensibila a acestuia. Beko are implementat si programul ce permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmirul. Programul Eco Clean 20ºC a fost creat din dorinta de a proteja mediul si resursele naturale. Pot fi spalate articole din bumbac sau usor murdare, cu o incarcare de maxim 3,5 kg, intr-o perioada mai scurta de timp si intr-un mod mult mai economic. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie, detergent in timpul spalarii. Astfel, 5,5 kg de detergent poate fi economisit anual, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Masina Beko are implementat si programul Duvet, special conceput pentru spalarea pilotelor de dimensiuni mari si indepartarea eficienta a acarienilor din acestea. Masina Beko are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 11660 l/an, de energie in program standard de spalare 0,87 kW/h si 242 kWh/an consum in medie anual. In plus promotia vine insotita si de pachetul cadou: anticalcar Wpro pentru masini de spalat vase si rufe in valoare de 19 lei.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Beko WMB91242LA, 9 KG, 1200 RPM, Clasa A++, Display LCD, Alb