Ventilator turn Orion OTF-35A pret si specificatii tehnice

     Un ventilator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Aceste aparate sunt de mai multe tipuri si dimensiunii in functie in functie de forma si locul in care pot fi plasate intr-un spatiu. Cel mai mare avantaj al acestor dispozitive sunt costurile mai reduse si un consum de energie destul de economic.

     O varianta inspirata de ventilator de camera este modelul de aparat turn Orion OTF-35A creat pentru a racori camere cu spatiu mai restrans, fiind echivalentul unui ventilator vertical, deoarece are un design specific, incluzand o unitate de centrifugare a aerului cilindric alungita, care isi permite sa disperseze aerul pe toata inaltimea sa. De obicei, acest dispozitiv ne ajuta sa economisim mai mult spatiu, putand fi plasat in colturile unei incaperi. Acest ventilator turn avand o carcasa din plasic cu inaltimea de 80 cm si o baza de sprijin rotunda, are un design modern de culoare alb incadranduse perfect in locuinta noastra. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional avand o rotire automata in jurul axului tijei la un unghi de maxim 180 de grade, ce permit un reglaj optim, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarea imbunatatire: Reglajul de viteza al aerului in trei trepte se poate realiza prin reglarea vitezei de centrifugare a aerului determinand puterea fluxului de aer. Pentru reglarea vitezei de dispersie al aerului aparatul are un dispozitiv de reglaj mecanic situat in partea superioara a aparatului ce consta dintr-un buton rotactor cu trei poziti de reglaj. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V, fiind destinat spatiilor inchise de pana la 20 mp. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (19, 21, 23) dB

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Ventilator turn Orion OTF-35A, 45 W, 3 trepte de viteza, Rotire automata, Functie oscilatie, Alb