Ventilator de birou Orion OFD-1609 pret si specificatii tehnice

     Un ventilator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. O varianta inspirata de ventilator de birou este modelul de aparat Orion OFD-1609 ce este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat, deoarece constituie o varianta miniaturala a celui cu picior. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport care permite plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin.

     Aparatul are un design clasic de culoare alb cu insertii de culoare albastru avand o carcasa din plasic si o baza de sprijin rotunda. Elicea ventilatorului avand diametrul de 23 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 2 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 25 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si intr-o sala de lectura, avand un zgomot secvential de (19, 22) dB. Ventilatorul poate fi utilizat atat acasa, cat si la munca, putand fi transportat cu usurinta, datorita dimensiunilor reduse.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Ventilator de birou Orion OFD-1609, 25 W, 2 trepte de viteza, Functie oscilare