Ventilator cu picior Tesy FS40SRWT021 pret si specificatii tehnice

      Anotimpul calduros care se apropie insotit de caldurile toride creaza dificultatii in stilul de viata al oamenilor. Pentru a combate aceste neplaceri ale vieti oamenii opteaza pentru un ventilator. Aparatul are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. O varianta inspirata de ventilator cu picior este modelul de aparat Tesy FS40SRWT021 ce este un produs recomandat pentru o camera si/sau apartament, fiind deopotriva cele mai intalnite aparate de pe piata. Aparatul are un design clasic de culoare alb/albastru avand o carcasa din plasic si o baza de sprijin rotunda.

     Aparatul constructiv, inglobeaza elicea si motorul, tija de legatura metalica care este reglabila pe inaltime unde sunt plasate actionarile, alaturi de un suport care permite plasarea pe suprafete orizontale. Elicea ventilatorului avand diametrul de 40 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa automat miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (23, 28, 39) dB. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarea imbunatatire: Aparatul are inglobata tehnologia digitala Timer 60 de minute ce ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de ventilare Tesy FS40SRWT021, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Aparatul cantareste 4,5 Kg avand dimensiunile de (D x H x W)mm: 145 x 590 x 510.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Ventilator cu picior Tesy FS40SRWT021, 45 W, 40 cm, 3 trepte, Timer, Alb/Albastru