Aparat de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-RE12RKE pret si specificatii tehnice

     Prin inovatiile produselor sale, Panasonic este astazi unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de climatizare. Cu peste 30 de ani de experienta, vanzari in peste 120 de tari din intreaga lume, Panasonic este unul dintre liderii din sectorul de incalzire si racire. Panasonic face diferenta in spatiul in care este instalat fiind cel mai bun in calitatea aerului conditionat, conferind un plus de hi – tech designului caminului dvs. Sistemele de climatizare Panasonic ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou.

     Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-UE12RKE, incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate. Aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului japonez Panasonic ce poate functiona in gama de temperatura de afara de la +43°C ~ -15°C. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea stanga, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Panoul frontal amovibil al unitati interioare se poate indepartat si curata. Curatarea acestuia asigura o functionare mai eficienta a aparatului care poate economisi energie. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 12000 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++, cu un consum de la 255 – 1190 W/h la racire si  clasa A+ cu un consum de la 200 – 1420 W/h la incalzire. Consumul energetic anual la modul racire este de 201 kWh/an, iar la modul incalzire este de 980 kWh/an.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Panasonic cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Panasonic, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon. Aparatul de aer condiţionat Panasonic este echipat cu un nou sistem de purificare a aerului, filtrul Full HD care are o suprafaţa mare şi înalta densitate, fiind capabil sa înlăture chiar şi particulele microscopice, menţinând aerul curat şi proaspăt.

     Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, aparatul de aer conditionat Panasonic emite un zgomot aproape imperceptibil. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (22, 30, 42) dB. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

     Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. Aparatul este dotat tehnologia de a controla automat fluxul de aer vertical, unde clapeta se balanseza in sus si in jos. Fluxul de aer  poate fi setat si in unghi fix cu ajutorul telecomenzi. Controlul  fluxului de aer orizontal se face manual.

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

    Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte la un debit maxim de 762 m³/h, fara sa-i modifice temperatura.

    Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 2 l/h condens.

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Pe durata acestei functii, ventilatorul ramane oprit pentru a se evita mirosurile neplacute din timpul curatarii schimbatoarului.

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functie Super Quiet unitatea începe să funcţioneze în mod silenţios; zgomotul produs de fluxul de aer este redus pentru ca funcţionarea să devină silenţioasa.

     In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute – functie diagnosticare.

     Internet Control Ready aceasta functie va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul internetului folosind un somplu Android sau iOS Smartphon, tabletă sau PC-ul.

     Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (290 x 870 x 214) mm, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (619 x 824 x 299) mm.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-RE12RKE, 12000 btu